CHANTI Blog

Reiniging van sieraden

Reiniging van sieraden

06-04-2022

Twijfel je over het schoonmaken van je sieraden? Voor wie zelf je sieraad wil schoonmaken hebben wij een overzichtelijke sieraden verzorgingsgids samengesteld.

Lees verderReiniging van sieraden
Sieraden met gravure

Sieraden met gravure

06-04-2022

Mis je een gepersonaliseerd cadeau of het laatste element voor je eigen unieke stijl? – dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder verder en doe veel inspiratie op voor sieraden met gravure. 

Lees verderSieraden met gravure
Nikkel in sieraden

Nikkel in sieraden

06-04-2022

Nikkel is een zilverwit, glanzend overgangsmetaal dat in veel sieraden wordt gebruikt om de kleur van het metaal te behouden. Lees hieronder meer over wat nikkel is en de functie van nikkel in sieraden.

Lees verderNikkel in sieraden
Trouwringen

Trouwringen

06-04-2022

Het kan lastig zijn om de juiste trouwringen te vinden. Alles van metalen, edelstenen en uitdrukkingen moet worden overwogen. Deze gids brengt je een stap dichter bij het vinden van de juiste trouwringen die perfect voor je zijn. 

Lees verderTrouwringen
Combineer oorbellen

Combineer oorbellen

06-04-2022

Er zijn veel verschillende manieren om je oordopjes te stylen. Een populaire trend is om verschillende oorbellen te combineren. Iemand geeft de voorkeur aan hoepels, anderen zijn volgelingen van oorwormen en sommigen iets volledig derde. Door de oorbellen te combineren, zijn er geen beperkingen. 

Lees verderCombineer oorbellen
Wetenswaardigheden over zilver

Wetenswaardigheden over zilver

06-04-2022

Zilveren sieraden raken nooit uit de mode en kunnen elke outfit opfleuren met zijn eenvoud. We hebben veel feiten verzameld zodat u antwoord kunt krijgen op uw vragen over zilveren sieraden.

Lees verderWetenswaardigheden over zilver
Wetenswaardigheden over goud

Wetenswaardigheden over goud

31-03-2022

Gouden sieraden raken nooit uit de mode en ze kunnen elke outfit opfleuren met hun eenvoud. We hebben veel feiten verzameld zodat u antwoord kunt krijgen op uw vragen over gouden sieraden.

Lees verderWetenswaardigheden over goud
Stamps

Stamps

31-03-2022

Om een ​​sieraad te kunnen verkopen als de metalen goud, zilver, platina of palladium, is een precieze set van regels vastgesteld voor de minimale hoeveelheid dreigende metalen die een sieraad moet bevatten om een ​​stempel te krijgen.

Lees verderStamps
Diamantcertificaat

Diamantcertificaat

30-03-2022

Als u meer wilt weten over wat een diamantcertificaat is en waarom het bij uw diamanten juweel hoort, kunt u hier lezen.

Lees verderDiamantcertificaat
Inpakken voor sieraden

Inpakken voor sieraden

30-03-2022

We weten allemaal dat het beste cadeau in het kleinste doosje zit. Lees hieronder meer over alle CHANTI geschenkdozen en -wikkels, zodat je meer te weten kunt komen over wat jouw stuk oplevert.

Lees verderInpakken voor sieraden
Trends met verlovingsringen

Trends met verlovingsringen

30-03-2022

Het kan lastig zijn om de juiste verlovingsringen te vinden. Alles van metalen, edelstenen en uitdrukkingen moet worden overwogen. Deze gids brengt u een stap dichter bij het vinden van de perfecte verlovingsringen die perfect bij u passen.

Lees verderTrends met verlovingsringen
Sieraden opslag

Sieraden opslag

30-03-2022

Sieraden verdienen het om goed opgeborgen te worden, zodat ze hun mooie uitstraling behouden. Hieronder lees je meer over hoe je je sieraden het beste kunt bewaren.

Lees verderSieraden opslag

Producten 37 tot 48 van 61 in totaal

Toon per pagina