Naam sleutelhangers - Sleutelhanger met naam en graveren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sleutelhanger naam is voor iedereen die een meer gepersonaliseerde sleutelhanger wil of wilt u een persoonlijk cadeau te bieden. Sleutelhanger naam is een perfect cadeau voor Moederdag, Vaderdag of verjaardagscadeau. Get gegraveerd uw naam, vriendin of uw kind, zodat u ze altijd dicht bij u samen met uw sleutels in het dagelijks leven. Als u vandaag bestelt, krijgt u uw sleutelhanger te komen met de binnenkort geleverd naam. U kunt meer informatie over de producten die onder elke toets ringen met de naam die u geïnteresseerd bent te lezen.

Sleutelhanger

Sleutelhangers in elegante ontwerpen en verschillende varianten. CHANTI heeft een goede selectie van de belangrijkste ringen, en ze zijn perfect voor het bijhouden van uw sleutels. Als je veel sleutels van het huis, auto, brievenbus, enz., Dan is een sleutelhanger is de juiste keuze. We hebben ze in verschillende modellen en met eigen uitdrukkingen. Blader door ons assortiment hier en selecteer uw persoonlijke favoriet.

 

Waarom een sleutelhanger met naam kopen?

Een sleutelhanger met naam is voor iedereen die een persoonlijkere sleutelhanger wil of een persoonlijker cadeau wil geven. Sleutelhangers met een naam zijn een perfect cadeau voor Moederdag, Vaderdag of als verjaardagscadeau en je kunt b.v. laat je eigen naam, de naam van je vriendin of je kind graveren, zodat je ze in het dagelijks leven altijd bij je hebt, samen met je sleutels.

Wat moet er met naam op sleutelhangers worden geschreven?

Het is het meest gebruikelijk om de voornaam voor sleutelhangers te kiezen, maar het is geheel aan jezelf wat je kiest. Het kan ook de volledige naam, achternaam of een bijnaam zijn.

Wat kosten sleutelhangers met naam?

Bij CHANTI koop je mooie sleutelhangers met een naam voor een betaalbare prijs. Onze sleutelhangers op naam kosten slechts ongeveer 200-250 DKK.