Wie is CHANTI

CHANTI ApS (NL8255.15.476.B01) werd opgestart in 1995. CHANTI was oorspronkelijk een groothandel die sieraden verkocht aan goudsmeden in Denemarken. Toen de mogelijkheden voor verkoop op het internet zich ontwikkelden, besloot CHANTI om haar eigen internetwinkel te openen. In maart 2001 ging CHANTI online met de verkoop aan particuliere gebruikers.

CHANTI heeft een missie om sieraden in alle prijsklassen te verkopen en wanneer u bij www.chanti.nl koopt, moet u gewoon kunnen vinden wat u zoekt.
CHANTI biedt u een goede klantenservice, een snelle levering en neemt de producten terug binnen 30 dagen. Wij streven na dat de klant altijd een goede ervaring krijgt en heeft wanneer ze winkelen op www.chanti.nl.

Daarom CHANTI verkoopt sieraden goedkope

CHANTI verkoopt kwaliteitssieraden tegen ongekend lage prijzen. We sparen niet op kwaliteit, maar op alle onkosten en dat komt onze klanten ten goede. Als je sieraden koopt bij CHANTI dan sla je een stap over. Je koopt rechtstreeks bij de groothandel en dat betekent dat je niet betaalt voor de normale verdienste van de winkel, d.w.z.je spaart circa 30-70 procent. Door te kopen bij CHANTI voorkom je dat de kosten voor dat mooie winkelpand en voor de werknemers bovenop de prijs van je sieraden wordt gelegd.

Echt sieraden

De sieraden van CHANTI zijn nikkelvrij en worden gecontroleerd door het FORCE INSTITUUT, in overeenstemming met de Deense wetgeving in verband met de handel op edelmetalen. Al onze sieraden hebben het CHANTI stempel en het promille, dat de hoeveelheid edelmetaal in het sieraad vermeld, normaal 585 (14 karaat goud), 375 (9 karaat goud), 333 (8 karaat goud) en 925 (sterling zilver). Op je orderbevestiging staat vermeld of je goud of zilver hebt gekocht en het caraat, als je een sieraad met briljant(en) hebt gekocht.
We geven altijd een diamantcertificaat af bij al onze briljanten sieraden.

CHANTI maakt gebruik van synthetische zirkonen, dan wordt gezegd dat het een zirkoon is, dan is het een synthetische zirkoon.

Fysieke winkel

CHANTI heeft GEEN fysieke winkel. Alles gaat via www.chanti.nl .

Producten kunnen niet persoonlijk worden opgehaald of afgegeven op een bezoekadres. Alles moet verstuurd en geretourneerd worden per post.