Welkom bij Chanti

 

Onze visie

Sieraden benadrukken iemands schoonheid en kunnen een creatieve manier zijn om jezelf uit te drukken. Sieraden kunnen echter duur zijn om van goede kwaliteit te zijn en goede sieraden zijn daarom niet altijd voor iedereen beschikbaar. Het lijkt verkeerd, denk je waarschijnlijk - en je hebt helemaal gelijk! Het doel van CHANTI is dan ook altijd geweest om sieraden van goede kwaliteit aan te bieden tegen lage prijzen. Hier bij CHANTI bieden we daarom sieraden voor alle smaken in alle prijsklassen, maar ze hebben allemaal gemeen dat ze veel goedkoper zijn dan wanneer je naar winkels of juweliers gaat.

Onze waarden

Kwaliteit voor een goede prijs 

Kwaliteitssieraden moeten voor IEDEREEN beschikbaar zijn - en dat is wat CHANTI doet 

Ruimte voor iedereen 

Er moet plaats zijn voor iedereen, ook onder ons in CHANTI, maar wie je ook bent, je moet sieraden en accessoires kunnen vinden die JOUW verhaal kunnen uitdrukken. 

Veel plezier !    

Druk jezelf en je persoonlijke stijl uit en veel plezier! 

Voor ons bij CHANTI is het belangrijk om altijd tot de meest concurrerende sieraden te behoren. “Het doel is natuurlijk altijd om de grootste sieradensite van Denemarken te zijn met concurrerende prijzen. We werken constant om de beste prijzen van leveranciers te krijgen en ontwerpen en vinden constant de modernste sieraden op de markt. We moeten dus gewoon constant evolueren en groter worden.” - Per Søndergaard, eigenaar en directeur van Chanti.dk 

Wie is CHANTI?

Hier bij CHANTI hebben we mede dankzij onze gunstige prijzen de status van grootste sieradensite van Denemarken bereikt. We verkopen sieraden in alle prijsklassen, tegen prijzen die ver onder de adviesprijzen liggen, aangezien we rechtstreeks handelen met leveranciers. Op die manier slaan we de tussenpersoon over en aangezien we uitsluitend online zijn en geen fysieke winkel hebben, kunnen we ook lage prijzen aanbieden. We verkopen ook veel van de grote sieradenmerken zoals Julie Sandlau, Kranz en Ziegler, Izabel Camille, Nordahl Andersen en nog veel meer. Naast Nederland hebben we ook websites in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Finland en Denemarken, zodat je waar je ook bent voor een goede prijs sieraden kunt kopen. 

Voor ons bij CHANTI is het belangrijk dat je als klant een goede ervaring hebt bij het winkelen voor sieraden. Het moet gemakkelijk en duidelijk zijn en je moet de mensen waarmee je winkelt kunnen vertrouwen. Enkele van onze kerncompetenties zijn, naast de lage prijzen, snelle levering, aangezien we 16 verse medewerkers hebben die elke dag zitten en ontvangers ze voor u bestellen en inpakken. Daarnaast heb je een volledig retourbeleid van 30 dagen en vindt de transactie plaats met beveiligde betaling. Bij CHANTI is plaats voor iedereen en als klant kun je shoppen in een brede selectie - dus je kunt je verhaal vertellen met sieraden en accessoires, wat het ook is. 

Het verhaal achter CHANTI

In 1997 richtte onze eigen directeur, Per Søndergaard, CHANTI op. In die tijd waren we echter een groothandel en verkochten we sieraden aan de goudsmeden van het land. In maart 2000 gingen we online met onze gloednieuwe geprogrammeerde website - en waren we klaar voor directe verkoop aan particuliere consumenten. In 2006 zijn we uitgebreid naar Zweden, Noorwegen, Finland, Duitsland en Nederland. In hetzelfde jaar namen we deel aan het programma van DR, Rabatten, waar Per vertelde over ons concept met sieraden van goede kwaliteit tegen lage prijzen, en een tevreden klant vertelde over zijn ervaring met winkelen bij ons. Op de avond van de uitzending hadden we meer dan 100.000 bezoekende klanten op de website en daar kon de bescheiden opzet destijds niet tegen. 

Sinds de oprichting in 2001 heeft Chanti veel goede ervaringen gehad, waaronder: we hebben continu collecties gemaakt die zeer succesvol zijn (MADU of Copenhagen, CARI design, Dark Harmony, etc.). In 2009 ging het zo goed dat we nog een aantal medewerkers hebben aangenomen. Tegelijkertijd kozen we er ook voor om meer geld uit te geven aan marketing en daarmee groeide CHANTI enorm. Dit leidde in 2010 tot grote erkenning in de vorm van de IVÆKST award, waar we bij CHANTI wonnen in de categorie "Growth Adventurer of the Year". Sindsdien zijn we alleen maar groter en groter geworden dankzij onze geweldige klanten, dus tot op de dag van vandaag zijn we een van de grootste online juwelierszaken van Denemarken en zijn we nog steeds een bedrijf in grote groei.