Doopcadeaus

Product
 1. Hangers
 1. Kettingen
 1. Naamkettingen
 1. Medallions
 1. Kinder sieraden
 1. Spaarpotten
 1. Bestek
 1. Geboortekoker
 1. Fotoalbums
 1. Fotolijstjes
 1. Eerste tandje
 1. Kroes
 1. Rammelaars
 1. Sieradendoosje
 1. Spaarpotten
 1. Borden
Materialen
 1. Goud
 1. Zilver
 1. Verguld zilver
 1. Witgoud
 1. 8 karaat goud
 1. 8 karaat witgoud
 1. 14 karaat goud
Steensoorten
 1. Zirkoon
 1. Emaille
Kleuren
 1. Witte
 1. Blauwe
 1. Roze
Vormen
 1. Harten
 1. Bloemen
 1. Dieren
 1. Teddybeer
 1. Olifant
 1. Paard
 1. Kat
 1. Vlinder
 1. Konijn
 1. Zeeschildpad
 1. Kikker
 1. Vogel
 1. Letterlijk
 1. Kruis
 1. Anker
 1. Sterren
 1. Ronde
 1. Ovaal
 1. Geloof hoop liefde
 1. Roze
Sieradenmerken
 1. Aagaard
 1. Nordahl
 1. Støvring Design
Geslacht
 1. Kinder sieraden
 1. Richtprijs 350,-
  CHANTI prijs 276,-
 2. 10 x 12 mm Aagaard hart hanger in 8 karaat goud
  Richtprijs 125,-
  CHANTI prijs 121,-
 3. SALE
  Richtprijs 238,-
  CHANTI prijs 188,-
  EXTRA 20% 151,-
 4. Richtprijs 177,-
  CHANTI prijs 146,-
 5. 7 x 9,5 mm hart hanger in 8 karaat goud
  Richtprijs 82,-
  CHANTI prijs 73,-
 6. Richtprijs 164,-
  CHANTI prijs 133,-
 7. Richtprijs 164,-
  CHANTI prijs 131,-
 8. Richtprijs 125,-
  CHANTI prijs 105,-
 9. Richtprijs 125,-
  CHANTI prijs 110,-
 10. 9 x 8 mm Støvring Design hart hanger in 8 karaat goud
  Richtprijs 69,-
  CHANTI prijs 66,-
 11. Richtprijs 116,-
  CHANTI prijs 107,-
 12. Richtprijs 110,-
  CHANTI prijs 106,-
 13. Geboortegeschenken: Muumi spaarpot in vertind model: 270-76401
 14. SALE
  Richtprijs 151,-
  CHANTI prijs 137,-
  EXTRA 80% 28,-
 15. Richtprijs 95,-
  CHANTI prijs 91,-
 16. SALE
  Richtprijs 125,-
  CHANTI prijs 115,-
  EXTRA 30% 81,-
 17. SALE
  massaal 16 x 15 mm hartjes hanger in zilver
  Richtprijs 55,-
  CHANTI prijs 48,-
  EXTRA 30% 34,-
 18. Geboortegeschenken: prinses fotoalbum in tin model: E1529
  Richtprijs 95,-
  CHANTI prijs 95,-
 19. Richtprijs 98,-
  CHANTI prijs 90,-
 20. Richtprijs 32,-
  CHANTI prijs 29,-

Doop presenteert in vele varianten - Vind persoonlijk doopcadeau met gravure, hier. CHANTI heeft een brede selectie van doop geschenken. Het kan een persoonlijke sieraden of doop geschenken, zoals kinderen bestek, spaarpotten, vlaggenmasten of eerste tand mok zijn. De meeste doop geschenken kan worden gegraveerd met uw eigen persoonlijke groet aan de doop kind. Koop een doop geschenk dat een indruk zal maken op het kind en brengt vreugde en veel goede herinneringen door het leven. Bij CHANTI kun je een persoonlijk geschenk aan de doop kind die vreugde roert met de tijd te vinden. Alle varianten zijn duurzaam en blijft vrij voor vele jaren. We hebben een breed assortiment van geschenken die u kunt geven aan een doop, en er is voor ieder wat wils. Het maakt niet uit of het nu voor meisjes of jongens. Je hebt de kans om op te slaan tot 10% op onze doop gaven vergeleken met de aanbevolen detailhandelsprijzen. Vind een aantrekkelijke doop geschenk in ons assortiment en hebben het snel in een zoete doos geleverd.

De doop is al lang een ritueel dat is gebruikt om nieuwe mensen op te nemen in het christendom. Een aanzienlijk deel van deze traditie is om een ??doop cadeau voor het kind te geven. Een geschenk dat het kind kan genieten en herinneringen als het ouder worden en het tonen van uw openheid naar het nieuwe gezinslid krijgt. Waarschijnlijk de meest traditionele doop geschenk is spaarpotten en eerste tand mok, maar bij CHANTI hebben we de moderne naam ketting ontworpen als twee baby voeten, die kan worden gegraveerd met naam en datum van de doop van het kind geïntroduceerd. Als u wilt traditionele Dagmar kruisen met het Onze Vader op de rug, hebben we ook een grote selectie van deze.

Wat koop je als doopcadeau?

Welk doopcadeau je geeft is natuurlijk helemaal aan jou, maar een persoonlijk cadeau is altijd een goede keuze! Gepersonaliseerde doopgeschenken zijn er in vele vormen, maar u kunt overwegen iets te kiezen dat uw kind mee kan nemen en waar het de rest van zijn leven mee zal doorbrengen. Sieraden, fotolijsten of lijsten zijn hier het perfecte doopcadeau.

Hoeveel geef je als doopcadeau?

Hoeveel u aan een doopgeschenk wilt uitgeven, is geheel aan u. Het zijn echter meestal de grootouders die de duurste geschenken geven, gevolgd door de ouders. Een gewoon doopcadeau kost vaak rond de DKK 500-1000, maar het varieert nogal! Doopgeschenken in alle prijsklassen vind je hier op chanti.dk

Kun je sieraden als doopcadeau geven?

Sieraden zijn de perfecte keuze voor een doopcadeau! Dit is een persoonlijk geschenk dat het kind mee kan nemen en de rest van zijn leven kan gebruiken. Bij chanti vind je alles van fijne doopkruisjes tot schattige naamsieraden.
Doopcadeaus

Leuk doop cadeaus voor jongens en meisjes met en zonder naam. De gepersonaliseerde doop geschenken kunnen worden gegraveerd met de naam van de baby en datum van de doop. Onze selectie van tin mokken, vlaggenmasten en spaarpotten is zeer groot. Natuurlijk zijn er verschillen tussen de verschillende types van doop geschenken gericht op een jongen of een meisje.

Doop presenteert voor jongen

Doop cadeaus voor jongens hebben vaak mannelijke uitdrukkingen om een ??jongen te passen en is daarom vaak tin spaarpotten met tractor, spaarpot met treinen en spaarpot met raceauto, omdat deze past bij een jongen te laten dopen.

Geschenken voor doop

Geschenken voor doop in hoge kwaliteit, vinden een goede doop geschenken voor meisjes en jongens. We hebben een brede selectie van goede doop geschenk dat de meeste zal behagen. Dus bent u op zoek naar een goed cadeau voor meisjes of jongens, kunt u zeker het hier vinden. Een gepersonaliseerde gift voor de doop zal grote vreugde wekken en het is uw kans om een goede indruk te maken op het kind. Wanneer je doop winkelt bij ons, u bent altijd verzekerd van een goede en snelle service, waar je voorkomen dat de drukte van de winkels. Dus leun achterover en kijk rond op onze website tot u het juiste cadeau voor de doop vinden. Het is sneller en goedkoper om cadeaus voor doop hier te winkelen.

Læs mere
Læs mindre
  Categorieën