Naamkettingen in verguld zilver - Bestel mooie naamketting hier

Vormen
 1. Letterlijk
 1. Bolletjes Rondje
 1. Ronde
 1. Vierkante
 1. Sport
Kettingsoorten
 1. Kogel
Geslacht
 1. Kinder sieraden
 1. Voor mannen
 1. Naamkettingen met hanger in verguld zilver
  Richtprijs 81,-
  CHANTI prijs 73,-
 2. Naamkettingen met hanger in verguld zilver
  Richtprijs 102,-
  CHANTI prijs 85,-
 3. Richtprijs 108,-
  CHANTI prijs 84,-
 4. Voetbal Naamkettingen met hanger in verguld zilver
  Richtprijs 72,-
  CHANTI prijs 63,-
 5. SALE
  Richtprijs 45,-
  CHANTI prijs 39,-
  EXTRA 60% 15,-
 6. Richtprijs 74,-
  CHANTI prijs 67,-
 7. Richtprijs 57,-
  CHANTI prijs 51,-
 8. Richtprijs 57,-
  CHANTI prijs 51,-
 9. Richtprijs 57,-
  CHANTI prijs 51,-

Zoek een naamketting in verguld zilver en van hoge kwaliteit. We hebben een groot assortiment van naamkettingen in verguld zilver en ze hebben allemaal een modern design. Wil je het volledige assortiment van naamkettingen zien, dan vind je het hier. Ben je op zoek naar een naamketting, dan heb je een grote kans om die bij CHANTI te vinden. Onze naamkettingen zijn beschikbaar voor iedere smaak en het blijft een zeer persoonlijk sieraad. Trakteer jezelf of een kennis met een mooie naamketting in verguld zilver. Als je een naamketting bij ons bestelt, kun je tot 50% besparen. Er zijn dus goede redenen om naamkettingen bij ons te kopen. Kijk eens naar ons assortiment en kies je favoriet. Wij leveren je naamketting in verguld zilver binnen een paar dagen.

Wat is een naamketting?

Een naamketting in verguld zilver is een ketting met een voornaam, die ofwel deel uitmaakt van de ketting zelf of gewoon gegraveerd is.

Hoeveel kosten naamkettingen in verguld zilver?

De prijs van een naamketting in verguld zilver is meestal lager dan voor naamkettingen in goud of witgoud. Bij CHANTI vind je een ruime keuze aan verschillende naamkettingen in verguld zilver in ALLE prijsklassen.

Wat moet er op een naamketting?

Veel mensen kiezen meestal hun voornaam voor een naamketting in verguld zilver, maar er zijn geen beperkingen aan de naam die ze moeten kiezen. Het kan ook een achternaam of bijnaam zijn, als je dat wilt. Wat je ervoor kiest, hangt ook af van het ontwerp van de naamketting, aangezien een aantal van onze naamkettingen maar liefst drie namen kunnen hebben.

Læs mere
Læs mindre
  Categorieën