Driedelige ringen

 1. mooi driedelige ring in zilver met glanzend oppervlak.
  Richtprijs 87,-
  CHANTI prijs 67,-
 2. driedelige ring in zilver met geoxideerd sterlingzilver met verguld sterlingzilver met glanzend oppervlak en 38 facetgeslepen witte zirkonen en 19 facetgeslepen zwarte zirkonen.
  Richtprijs 130,-
  CHANTI prijs 112,-
 3. mooi driedelige ring in zilver met glanzend oppervlak en facetgeslepen witte zirkoon.
  Richtprijs 85,-
  CHANTI prijs 69,-
 4. SALE EXTRA 40%
  driedelige ring in 14 karaat geel-, wit-, en roodgoud met glanzend oppervlak en 45 briljantgeslepen diamanten in Wesselton/si
  Richtprijs 1418,-
  CHANTI prijs 1058,-
  EXTRA 40% 636,-
 5. mooi zirkoon zilver vinger ringen in gerodineerd zilver met zilver met een roze coating met verguld sterlingzilver met glanzend oppervlak en 40 facetgeslepen witte zirkonen.
  Richtprijs 128,-
  CHANTI prijs 108,-
 6. mooi ring in verguld sterlingzilver met zilver met een roze coating met zilver met zilver met geborsteld oppervlak.
  Richtprijs 110,-
  CHANTI prijs 88,-
 7. abstract zirkoon vinger ringen in zilver met verguld sterlingzilver met zilver met een roze coating met glanzend oppervlak en 19 facetgeslepen champagnekleurig zirkonen.
  Richtprijs 77,-
  CHANTI prijs 67,-
 8. dubbel zirkoon ring in zilver met glanzend oppervlak en 6 facetgeslepen witte zirkonen.
  Richtprijs 58,-
  CHANTI prijs 47,-
 9. glad driedelige ring in zilver met glanzend oppervlak.
  Richtprijs 47,-
  CHANTI prijs 37,-

Drie in een ring voor een geweldige uitstraling. Drie in een ring is een goede keuze als je als vrouw wil een mooie en exclusieve uitstraling. De drie ringen samen in een, het helpt om een ??specifieke uitdrukking die goed zal uitzien op alle vrouwen te geven. U kunt dragen een drie in een ring in alle contexten en zij zullen ongetwijfeld te onderscheiden van de menigte. Het goede ding over onze drie in een gesprek is hun tijdloze en flexibele ontwerpen. Dit betekent dat je ze zult genieten voor vele jaren en ze passen bijna alle stijlen. Bestel een mooie drie in een ring aan Chanti en genieten van onze snelle levering en zeer redelijke prijzen.