Verjaardagscadeaus

Verjaardagscadeaus

Hart sieraden

Niets drukt je liefde voor de jarige meer uit dan een hartverwarmend stuk. Het is mooi, tijdloos en gaat overal naartoe. Hartsieraden worden daarom vaak gebruikt voor geschenken, omdat ze perfect zijn om aan een heel speciaal persoon te geven. It i utroli populair in alle soorten sieraden. Variërend van oorbellen, hangers ,  armbanden en ringen. Je kunt dus een sieraad vinden met een hartmotief dat past bij elke stijl of leeftijd van de ontvanger van het cadeau.

 

Het mooie is dat er stijlen zijn voor elke smaak. Misschien ben je op zoek naar iets simpels en liefs voor een dochter of kleindochter. Voeg de geboortestenen van je kinderen toe, of een medaillon met foto's voor een moeder. Je vrouw of vriendin is misschien dol op een eenvoudige ketting, terwijl je ook all-in-n kunt gaanmet een hart dat druipt van diamanten. Er zijn hartsieraden voor alle smaken en je vindt ze hier allemaal.

hart hanger

Gepersonaliseerde sieraden

Wanneer u een sieraad kiest voor iemand om wie u geeft, kiest u iets dat persoonlijk is. U selecteert een artikel op basis van specifieke kleuren, materialen of sieradentypen die overeenkomen met de ontvanger. U kunt dit gepersonaliseerde sieraad echter uitbreiden met inscripties, gravures, namen, letters, initialen, speciale emblemen of logo's. Vanwegeonze verschillende prijspunten, zou u geen moeite moeten hebben om gepersonaliseerde items te vinden voor iemand op uw boodschappenlijstje. Bij CHANTI hebben we een brede selectie van verschillende soorten persoonlijke sieraden. Een persoonlijk sieraad is het perfecte cadeau voor iemand om wie je geeft, of het nu met een sterrenbeeld, een jubileum of naamgravure is, dan geven ze de sieraden een heel bijzondere sentimentele waarde.

Naam sieraden

Naamsieraden zijn al lang een manier om iemands persoonlijke stijl uit te drukken en er zijn honderden opties. Naam sieraden hebben een heel speciale betekenis, en is een sieraad dat de gelukkige verjaardagsfeestje zijn hele leven kan dragen. Onze naam sieraden vind je zowel in zilver, verguld zilver, goud als wit goud, dus er is voor ieder wat wils. Vind hier allenaamkettingen.

vergulde kettingen

Zodiac sieraden

Zodiac sieraden zijn enkele van de meest gepersonaliseerde sieraden die beschikbaar zijn. Enkele van de meest populaire dierenriem sieraden zijn kettingen waarin de hanger is gegraveerd of versierd met stenen in de vorm van iemands sterrenbeeld. Onze zodiac kettingen vind je hier. Daarnaast zijn erverschillende hangers met het symbool van het sterrenbeeld. Vind deze hangers hier. Zodiac sieraden zijn het perfecte cadeau voor de kerststal, en wat is een betere manier om een verjaardag te vieren dan een smykke die die specifieke dag vertegenwoordigt? Al onze sieraden met sterrenbeelden vind je hier.

Een bijzonder motief

Als je denkt dat de kerststal niet voor hartjes, naamsieraden of sterrenbeeldsieraden is, kun je ook een heel ander motief kiezen. Ga voor iets dat past bij hun stijl en persoonlijkheid, en dat voor jullie beiden een speciale betekenis heeft. Als de ontvanger van reizen houdt, kunt u onze prachtige wereldjuwelen kopen. Als de persoon van de natuur houdt, overweeg dan sieraden met bladeren, bloemen of de boom des levens. Als je je eeuwig hechte band wilt uitdrukken, kun je gaan voor een oneindig sieraad. Hier bij CHANTI hebben we een brede selectie sieraden met allerlei verschillende vormen en motieven. Al onze sieraden met motief vind je hier.

 kruis hanger

Solitaire sieraden

Als u op zoek bent naar een iets groter verjaardagscadeau voor een speciale verjaardag, is het perfecte sieradencadeau een solitaire sieraad.  Solitaire sieraden hebben een kleine steen, meestal een diamant. Wel kan de steen later vervangen worden voor iets groters of kleiners. Dit soort sieraden kan eeuwig meegaan en verandert afhankelijk van de smaak. Bij CHANTI vind je zowel solitaire oorbellen, ringen als hangers.

 

We hopen dat je hebt genoten van het lezen van deze gidsvoor verjaardagscadeaus en het perfecte verjaardagscadeau vindt voor degenen om wie je geeft.

Check onze laatste berichten!