Oor clip

 1. bloem oorclips in zilver met gezandstraald oppervlak en 2 facetgeslepen witte zirkonen.
  Richtprijs 83,-
  CHANTI prijs 72,-
 2. Støvring Design oor clips in zilver met en facetgeslepen witte zirkoon.
  Richtprijs 111,-
  CHANTI prijs 106,-
 3. parel oorclips in zilver met glanzend oppervlak en 2 witte zoetwaterparels.
  Richtprijs 92,-
  CHANTI prijs 82,-
 4. bloem oorclips in verguld sterlingzilver met zwart gerhodineerd zilver met glanzend oppervlak en 2 facetgeslepen witte zirkonen.
  Richtprijs 120,-
  CHANTI prijs 89,-

Clips oorbellen in mooie ontwerpen - Koop oorbellen met clips tegen lage prijzen. CHANTI heeft een brede selectie van de clip oorbellen. Al deze clip oorbellen hebben een geweldige uitstraling, wat betekent dat ze uw persoonlijke stijl kan verbeteren. Ze zijn een goed alternatief voor reguliere oorbellen, en je kunt vele coole clip oorbellen hier bij CHANTI vinden. Als je clip oorbellen bestellen, zul je altijd hebben ze snel geleverd en we zijn klaar om u te voorzien van een goede service. Blader door onze selectie en worden verleid. U heeft altijd 30 dagen terug te keren als je niet tevreden bent met uw aankoop.

Oorbellen met clips

Oorbellen met clips zijn een heel goed alternatief voor de standaard oorknopjes. Als uw kinderen willen oorbellen, dan misschien moet u overwegen de aanschaf van een paar oorbellen met clips, zodat ze kunnen worden toegestaan om het te testen en te spelen met hen. CHANTI heeft een grote selectie van mooie clip oorbellen voor vrouwen, meisjes en kinderen in goud of zilver. Als u niet over uw oren doorboord, maar zou willen dragen oorbellen hebben misschien moet je overwegen het bestellen van een paar mooie oorbellen met clips bij CHANTI.