Bestek

Vormen
 1. Dieren
 1. Teddybeer
 1. Harten
 1. Paard
 1. Kat
 1. Konijn
 1. Sterren
Sieradenmerken
 1. Nordahl
 1. Geboortegeschenken: bestek in roestvrij staal model: 251-8607
  Richtprijs 60,-
  CHANTI prijs 60,-
 2. Geboortegeschenken: bestek in roestvrij staal model: 252-7006
  Richtprijs 49,-
  CHANTI prijs 49,-
 3. Geboortegeschenken: bestek in roestvrij staal model: 251-8604
  Richtprijs 60,-
  CHANTI prijs 60,-

Kinderbestek is een leuk eerste cadeau voor zowel jongens als meisjes. Bij CHANTI zijn kinderbestek met verschillende leuke kindermotieven te vinden. Kinderbestek zijn online voor goede prijzen bij sieradenwinkel CHANTI verkrijgbaar.

Waarom bestek als doopcadeau geven?

Als je een doopcadeau wilt geven dat elke dag gebruikt kan worden, is bestek een goede keuze, daar kun je jarenlang van genieten. CHANTI heeft een ruime keuze aan doopbestek met populaire kinderfiguren zoals Kaj en Andrea of Bamse en kip.

Welke gravure voor doopbestek?

CHANTI heeft een ruime keuze aan prachtig doopbestek en het kan allemaal met gravering worden gemaakt, zodat het cadeau extra persoonlijk wordt. Meestal wordt de naam van het kind gegraveerd op elk van de bestekdelen, maar u kunt kiezen wat u zegt.

Welk bestek wordt als doopgeschenk gegeven?

Bestek is een zeer populair doopgeschenk, omdat het een geschenk is waar het kind lang van kan genieten en dat gepersonaliseerd kan worden met een gravure. Er zijn echter veel verschillende soorten bestek - dus wat te kiezen? CHANTI heeft een ruime keuze aan doopbestek met verschillende motieven. U kunt iets vinden zonder motief of met eenvoudige gravure van teddyberen, harten of kinderfiguren. Daarnaast hebben we leuk en kleurrijk bestek met gekleurde motieven van bijvoorbeeld minions, Kaj en Andrea en nog veel meer.

Læs mere
Læs mindre
  Categorieën