Fotoalbum - Leg herinneringen met fotoalbums

 1. Geboortegeschenken: prinses fotoalbum in tin model: E1529
  Richtprijs 95,-
  CHANTI prijs 95,-
 2. Geboortegeschenken: fotoalbum in tin model: E1530
  Richtprijs 95,-
  CHANTI prijs 95,-
 3. Richtprijs 55,-
  CHANTI prijs 55,-
 4. Geboortegeschenken: fotoalbum in vertind model: 157-76870
  Richtprijs 41,-
  CHANTI prijs 41,-
 5. Geboortegeschenken: baby fotoalbum in vertind model: 157-76635

Goedkoop fotoalbum in elegante ontwerpen, vinden hier een doop aanwezig. We hebben veel goede doop cadeau-ideeën, waaronder een prachtig fotoalbum voor kinderen. We hebben een goede selectie van goedkope fotoalbums, er is een goede gelegenheid om alle herinneringen te verzamelen. Wij hebben vele soorten van fotoalbums, dus je kan zeker een vinden die past bij uw smaak. U kunt goedkoop fotoalbum bij CHANTI te kopen, met een besparing van ten minste 10%, in vergelijking met de winkels. Op zoek naar goedkope fotoalbums bent u hier aan het juiste adres. Bij Chanti vindt u vele verschillende soorten fotoalbums te vinden, zoals vereist. Boek een goedkoop fotoalbum onmiddellijk en laat het snel geleverd.

Waarom een fotoalbum doneren als doopcadeau?

Een fotoboek is het ultieme persoonlijke doopcadeau, dat na verloop van tijd gevuld kan worden met foto's van het kind. Het is een lief en onvergetelijk cadeau waar zowel het kind als de ouders lang van kunnen genieten.

Welke gravure voor fotoalbum?

CHANTI heeft een ruime keuze aan prachtige fotoalbums, waarvan er een aantal met gravure kunnen worden gemaakt, zodat het cadeau extra persoonlijk wordt. Meestal worden de naam en eventuele geboortedatum van het kind in het album gegraveerd, maar u kunt zelf kiezen wat u wilt zeggen.

Wat is het verschil tussen een fotoalbum en een fotolijst?

Een fotoalbum is een soort boek dat gevuld kan worden met foto's. CHANTI heeft een ruime keuze aan prachtige fotoalbums die ook gemaakt kunnen worden met gravure die je als doopcadeau kunt geven. Een fotolijst daarentegen is slechts een lijst die één afbeelding kan bevatten. Vind hier op chanti.dk prachtige fotolijsten met gravure, om als doopcadeau te geven.

Læs mere
Læs mindre
  Categorieën