Platen voor kinderen - Zoek plaat een schattig kinderplaten

Platen zijn schattig, vinden plaat een goede kind hier. Plaat van een kind kan nuttig zijn de eerste jaren van het leven. We hebben een goede selectie van de platen voor de kinderen, zodat u zeker vinden plaat van het juiste kind. Alle platen van onze kinderen hebben gunstige prijzen en besparen u de moeite in de winkels. Koop bord voor kinderen met dezelfde vreugden en het kind. U krijgt bord van uw kind bij u thuis - snel en eenvoudig.

Waarom een bord als doopcadeau geven?

Als je een doopcadeau wilt geven dat elke dag gebruikt kan worden, is een bord een goede keuze, daar kun je jarenlang van genieten. CHANTI heeft een ruime keuze aan mooie borden met fijne motieven zoals dieren, hartjes en populaire kinderfiguren.

Welke gravure voor het doopvont?

CHANTI heeft een ruime keuze aan mooie borden en ze kunnen allemaal met gravure gemaakt worden, zo wordt het cadeau extra persoonlijk. Meestal worden de naam en eventuele geboortedatum van het kind op het bord gegraveerd, maar u kunt zelf kiezen wat u zegt.

Wat voor bord geef je als doopcadeau?

Borden zijn een zeer populair doopgeschenk, omdat het een geschenk is waar het kind lang van kan genieten en dat kan worden gepersonaliseerd met een gravure. Er zijn echter veel verschillende soorten borden - dus wat te kiezen? CHANTI heeft een ruime keuze aan doopborden met verschillende motieven. U vindt er een zonder motief of met eenvoudige gravure van teddyberen, harten of kinderfiguren. Als het cadeau bijzonder persoonlijk moet zijn, kunt u ervoor kiezen om de naam, geboortedatum of doopsel te laten graveren.

Læs mere
Læs mindre
    Categorieën