Doop cadeaus voor meisjes

Materialen
 1. Zilver
Kleuren
 1. Roze
Vormen
 1. Harten
 1. Bloemen
 1. Dieren
 1. Teddybeer
 1. Olifant
 1. Paard
 1. Vlinder
 1. Vogel
 1. Letterlijk
Sieradenmerken
 1. Nordahl
 1. Geboortegeschenken: prinses fotoalbum in tin model: E1529
  Richtprijs 95,-
  CHANTI prijs 95,-
 2. Voeten Naamkettingen met hanger in zilver met 1 witte zirkoon
  Richtprijs 88,-
  CHANTI prijs 80,-
 3. Geboortegeschenken: Andrea spaarpot in vertind model: 250-76001
 4. Geboortegeschenken: prinses bord in tin model: E1067
  Richtprijs 95,-
  CHANTI prijs 95,-

Doop cadeaus voor meisjes met zoete uitdrukkingen. Op Chanti hebben we alles van sieraden tot schattige spaarpotten, disney bestek en fotolijsten. We hebben een brede selectie van de voor de hand liggende doop presenteert voor meisjes. Het beste ding over hen is dat het duurzame geschenken die het meisje zal genieten voor vele jaren. Het is geen kleding of speelgoed dat alleen kan duren voor een beperkte tijd. Deze meisje doop geschenk kan een herinnering voor het leven en al de weg omhoog door haar adolescentie zijn.

Wat geef je een meisje als doopcadeau?

CHANTI heeft een ruime keuze aan doopcadeaus voor meisjes. Een van de meest voor de hand liggende doopcadeaus voor meisjes zijn natuurlijk sieraden, een geweldig persoonlijk en gedenkwaardig cadeau. Ook vind je er alles van spaarvarkens in de vorm van een eenhoorn, prinsessen fotoalbum tot bestek met hartjes.

Welke gravure op doopcadeau voor meisje?

Er zijn veel opties voor wat je kunt laten graveren in doopcadeaus voor meisjes! Meestal graveer je de naam, geboortedatum of doopdatum van het meisje, maar je kiest zelf. Als je iets heel erg gegraveerd wilt hebben, kun je een offerte kiezen of iets dat een unieke betekenis heeft voor het gezin.

Welk doopcadeau is populair voor meisjes?

Er zijn veel verschillende doopcadeaus om uit te kiezen, en het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden! Enkele van onze meest populaire doopcadeaus voor meisjes zijn natuurlijk dagkruizen en onze naamkettingen met voetjes waar de naam en geboortedatum van de baby op elke voet is gegraveerd. Daarnaast zijn onze sieradendoosjes en spaarpotten een grote hit en zijn vooral spaarpotten in de vorm van teddyberen, eenhoorns en hartjes populair. Ook in de stad zit je nooit fout met een prachtige prinsessen fotolijst met schattige gravure!

Læs mere
Læs mindre
  Categorieën