De eerste tand - Zoek geval voor de eerste tand

Vormen
 1. Dieren
 1. Teddybeer
 1. Olifant
 1. Ronde
 1. Paard
 1. Zeeschildpad
 1. Sterren
 1. Ovaal
Sieradenmerken
 1. Nordahl
 1. SALE
  Geboortegeschenken: schildpad eerste tand-haarlok in vertind model: 154-73126
  Richtprijs 41,-
  CHANTI prijs 41,-
  EXTRA 40% 25,-
 2. SALE
  Geboortegeschenken: kasteel eerste tand-haarlok in verchroomd model: 154-83139
  Richtprijs 46,-
  CHANTI prijs 46,-
  EXTRA 40% 27,-
 3. Geboortegeschenken: eerste tandje in vertind model: 154-75141
  Richtprijs 21,-
  CHANTI prijs 21,-
 4. Geboortegeschenken: eerste haarlok in vertind model: 154-75150

De eerste tand is perfect voor kinderen. Vind een groot geval voor de eerste tand en genieten van de baby. Alle kinderen houden van de eerste tand te redden en het wordt in de gelegenheid, door middel van onze zaak. Deze gift zal worden opgeslagen voor vele jaren en zijn een goede kleine. We hebben een aantal case ontwerpen die u kunt gebruiken voor uw eerste tand. Boek een houder voor de eerste tand en hebben het snel en veilig verzonden.

Wat is mijn eerste tandendoos?

Mijn eerste tand kisten zijn kleine kisten om de eerste tand die de baby verliest op te slaan. Het is een gedenkwaardige tijd wanneer het kind zijn eerste tand verliest en deze kisten zijn perfect om dit te herdenken.

Waarom mijn eerste tand een doos geven als doopcadeau?

Voor zowel kinderen als ouders is het een bijzonder moment wanneer het kind de eerste tand verliest. Met een mijn eerste tandkistje kan deze gedenkwaardige tijd worden gemarkeerd door de tand in de kleine kist te bewaren. CHANTI heeft een ruime keuze aan mooie mijn eerste tandjes kistjes met schattige motieven erop.

Welke eerste tand kist wordt gegeven als een doopgeschenk?

De eerste tand kist is een zeer populair doopgeschenk, omdat het een geschenk is waar het kind lang van kan genieten en dat kan worden gepersonaliseerd met een gravure. Er zijn echter veel verschillende soorten kisten voor de eerste tand - dus wat te kiezen? CHANTI heeft een ruime keuze aan mooie eerste tandjes kisten met verschillende motieven. U vindt er zowel zeer eenvoudige ronde kisten zonder motief of met eenvoudige gravure van teddyberen, harten of kinderfiguren. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan eerste tanddoosjes in leuke vormen zoals olifanten, teddyberen en kinderschoenen.

Læs mere
Læs mindre
  Categorieën