Doop cadeaus voor jongens

Materialen
 1. Goud
 1. Zilver
 1. 8 karaat goud
Vormen
 1. Dieren
 1. Teddybeer
 1. Olifant
 1. Letterlijk
 1. Sterren
Sieradenmerken
 1. Nordahl
 1. Geboortegeschenken: schip spaarpot in vertind model: 152-76259
 2. Geboortegeschenken: fotoalbum in tin model: E1530
  Richtprijs 95,-
  CHANTI prijs 95,-

Doop cadeaus voor jongens in vele variëteiten. Chanti heeft een brede selectie van geweldig cadeau ideeën voor jongens om zich te laten dopen. Het zou kunnen zijn geboortehanger, bestek of spaarpotten in de vorm van trekkers of auto's. Heb je veel opties om uit te kiezen en gemeenschappelijke hen is dat het zeer duurzaam doop. De jongen zal dan ook genieten van het geschenk voor de komende jaren en onthoud je. U vindt een overzicht van al onze doop cadeau voor jongens in deze categorie te vinden.

Wat geef je een jongen als doopcadeau?

CHANTI heeft een ruime keuze aan doopcadeaus voor jongens. Je vindt er alles van spaarvarkens in de vorm van een helikopter, voetbalschoen of een leuke tractor tot een slimme set Cars Disney bestek.

Welke gravure op doopcadeau voor jongen?

Er zijn veel opties voor wat je kunt laten graveren in doopcadeaus voor jongens! Meestal graveer je de naam, geboortedatum of doopdatum van de jongen, maar je kiest zelf. Als je iets heel erg gegraveerd wilt hebben, kun je een offerte kiezen of iets dat een unieke betekenis heeft voor het gezin.

Welk doopcadeau is populair voor jongens?

Er zijn veel verschillende doopcadeaus om uit te kiezen, en het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden! Enkele van onze meest populaire doopcadeaus voor jongens zijn onze naamkettingen met voetjes, waarbij de naam van de baby en de geboortedatum op elke voet zijn gegraveerd. Daarnaast zijn onze spaarpotten een groot succes en zijn vooral spaarpotten in de vorm van tractoren, schoenen en dieren populair. Ook in de stad zit je nooit verkeerd met een mooie fotolijst met een schattige gravure!

Læs mere
Læs mindre
  Categorieën