Kinderen Mok - Goedkope kinderkroes met leuke motieven

Kinderkroes zie ons assortiment van mokken met leuk design. We hebben veel kinderen mok die een beroep op alle kinderen en heeft een bereik van leuk design. Bij het kopen van mok van kinderen bij CHANTI, kunt u meestal bespaart u tot 70%, zodat u goede mogelijkheden om goedkoop mokken kopen. Alle kinderen zullen blij zijn voor een unieke mok met prachtige ontwerpen. Goedkope kinderen mok hier en hebben het in mooie geschenkdozen verzonden.

Waarom een mok als doopcadeau geven?

Als je een doopcadeau wilt geven dat je elke dag kunt gebruiken, dan is een mok een goede keuze, daar kun je jarenlang van genieten. CHANTI heeft een ruime keuze aan doopbekers met fijne dierenmotieven en populaire kinderfiguren zoals Kaj en Andrea.

Welke gravure voor doopbeker?

CHANTI heeft een ruime keuze aan mooie mokken en ze kunnen allemaal met gravure gemaakt worden, zo wordt het cadeau extra persoonlijk. Meestal worden de naam en eventuele geboortedatum van het kind op de mok gegraveerd, maar u kunt kiezen wat u wilt zeggen.

Welke mokken geef je als doopcadeau?

Mokken zijn een zeer populair doopgeschenk, omdat het iets is waar het kind lang van kan genieten en dat kan worden gepersonaliseerd met een gravure. Doopbekers hebben meestal een specifieke uitstraling. Ze zijn gemaakt van zilver of staal en hebben een motief op de zijkant.

Læs mere
Læs mindre
    Categorieën