Sieraden voor hem

Sieraden voor hem

Sieraden voor mannen 

Sieraden en accessoires worden niet langer als exclusief vrouwelijk beschouwd, en daar hebben we sociale media zeker aan te danken. Met de lancering van "herenmodeweek" werden sieraden voor mannen een trend. Omdat mannen geen zware consumenten zijn van modebladen in vergelijking met kweeperen, namen sociale media het over, vooral Instagram. Zo werden mannenmode en de nieuwste trends over de hele wereld gedeeld. Dus als u op zoek bent naar een cadeau voor degene van wie u houdt, dan zijn sieraden de juiste keuze. Sieraden zijn een persoonlijk geschenk op zich, en dat heeft een speciale betekenis en niet in de laatste plaats gaan ze lang mee. Hier vind je al onze heren sieraden.  

Ringen 

De heetste trend in herensieraden zijn ringen. Ringen voor mannen hebben lang partner, rijkdom en huwelijk gesignaleerd. Het is ook al lang een traditie voor mannen om zegelringen aan de pink te dragen met een logo of zegel dat hun universiteit vertegenwoordigt. Vooral ringen hebben dan ook een heel bijzondere en persoonlijke betekenis. Dit betekent echter niet dat er een speciaal verhaal achter een ring moet zitten, het kan ook gewoon fungeren als een extra touch aan de outfit. Als u op zoek bent naar een persoonlijk cadeau voor degene waar u om geeft, is een ring een goede plek om te beginnen. Voordat je een ring voor hem koopt, moet je zijn stijl overwegen.  Zoek uit of hij van zilver, goud of andere metalen houdt. Of hij nu van de zeer eenvoudige sieraden houdt, bijvoorbeeld als hij nog geen sieraden draagt, of voor iets opvallenders met speciale patronen en edelstenen. Het kan echter vaak een goed idee zijn  om met iets heel eenvoudigs te beginnen. Vind hier al onze ringen voor heren.  

doubledouble

Kettingen 

Mannen dragen al duizenden jaren kettingen, en deden dat in stijl. Als je iemand kent die zijn stijl misschien een beetje kan verbeteren, dan is een ketting precies de juiste manier om het te doen. Zonder veel moeite kun je hem stijlvol en zelfverzekerd laten lijken met de juiste sieraden. Ten eerste is het een goed idee om erachter te komen welke lengte en maat de ketting moet hebben. De gemiddelde lengte van kettingen voor mannen is in de regel 50 cm, wat betekent dat het recht rond de sleutelbeenderen gaat. Deze lengte past dus goed bij zowel shirts als t-shirts. Als het een ketting met hangers is, is het het slimst om een kist iets langer te kiezen, ongeveer 55-65 cm, zodat de hanger in het midden van de borst hangt. Daarnaast is ook de breedte van de ketting van belang. Als het een ketting zonder hangers is, kan het goed zijn om een ketting te kiezen met een breedte van 2-6mm. Het is belangrijk dat u de breedte van de ketting afstemt op de onderrug en ervoor zorgt dat de ketting niet te dik is als het met hangers moet zijn, omdat een brede ketting de hanger zelf snel kan overschaduwen.  

Kettingen 

Veel mannen zijn voor de iets eenvoudigere sieraden, en daarom is een zeer eenvoudige ketting een goede keuze aan sieraden voor degene van wie je houdt. Er zijn veel verschillende ketens, maar vooral de panzerketens zijn op dit moment trendy. Deze kettingen worden echter vaak gezien bij iets jongere mannen, dus als het voor Vaderdag is, wil je deze misschien vermijden. Ga liever voor een anker of koningsketting. Vind hier al onze kettingen voor mannen 

 Kettingen voor mannen

Gepersonaliseerde kettingen 

Wanneer je een sieraad voor iemand anders kiest, kies je iets dat persoonlijk is. U selecteert een item op basis van specifieke kleuren, materialen en sieradentypen die overeenkomen met de ontvanger. U kunt deze personalisatie echter uitbreiden met inscripties, gravures, namen, letters, initialen, speciale emblemen of logo's. Het is altijd een goed idee om persoonlijke sieraden cadeau te doen, en alleen kettingen zijn goed als persoonlijke sieraden, omdat ze gemakkelijk kunnen worden gegraveerd. Als de ketting voor je vriend of man is, kun je je namen of een speciale verjaardag die je samen hebt laten graveren. Voor vrienden, of misschien voor Vaderdag, zijn namen, initialen of gewoon een motief waar hij om geeft een goed idee. Er zijn veel verschillende kettingen die gegraveerd kunnen worden, maar een bijzonder type is een dogtag. Dit soort ketting is veel mannen dol op, omdat het een beetje rustiek is, maar met inscriptie nog steeds een speciale betekenis kan hebben. Al onze dogtags vind je hier 

Oorbellen en Armbanden 

Armbanden voor mannen hoeven niet exclusief te zijn voor degenen die een stijl hebben die een beetje opvalt, maar zijn geweldig voor iedereen en iedereen. Met name ketting- en leren armbanden zijn populair bij mannen. Ze zijn eenvoudig, stijlvol en passen bij alle outfits. Of het nu op kantoor is of een ontspannen vakantie, een armband kan worden gedragen. Parelarmbanden zijn ook populair bij mannen, maar ze zijn waarschijnlijk het meest gereserveerd voor de ontspannen vakantie of voor wanneer je met vrienden en familie bent. Al onze armbanden voor heren vind je hier 

Misschien heb je iets anders en onconventioneels in gedachten? Oorbellen zijn dus precies het juiste cadeau. Voor hem die al sieraden draagt, of degene die graag zijn persoonlijkheid uitdrukt door middel van zijn stijl. Met oorbellen is het slim om helemaal eenvoudig te gaan. Kies een klein creools of een grappig motief. Vind hier onze heren oorbellen.  

 Oorbellen voor mannen

Manchetknopen 

Manchetknopen stellen mannen in staat om hun unieke stijl te laten zien door middel van sieraden, waarbij de knopen op een overhemdmanchet worden vervangen door glanzende, onderscheidende en zelfs onderscheidende accessoires. Manchetknopen zijn absoluut een sieraad dat elke man zou moeten bezitten. 

Manchetknopen zijn er in een breed scala aan varianten, niet alleen in stijl, materiaal en ontwerp, maar ook in het type bevestiging. Om praktische redenen zijn sommige populairder geworden dan andere. Of hij nu de voorkeur geeft aan bullet back, whale back of het torpedo-model, er zijn er een paar die passen bij de behoeften en esthetiek van elke man. Je kunt onze hele gids over manchetknopen lezen op onze blog. Als degene om wie je geeft niet zo goed is in gewone sieraden, maar je wilt hem toch iets geven dat zijn stijl een beetje kan opfleuren, zijn manchetknopen de juiste keuze. Als hij al manchetknopen heeft, is het een goed idee om er een paar in ongeveer dezelfde stijl te vinden. Je kunt overwegen of je hem alleen de traditionele zilveren of stalen manchetknopen wilt geven, of dat je iets meer kleur nodig hebt. Je kunt voordelig een aantal kiezen waarvan je denkt dat ze bij de kleuren van zijn kledingkast passen, of misschien enkele die zijn ogen aanvullen. Vind hier al onze manchet snappers.  

Het maakt niet uit wie de gelukkige is, je kunt hier bij CHANTI het perfecte sieradencadeau voor hem vinden. We hopen dat je hebt genoten van het beoordelen van deze gids en een beetje wijzer bent geworden over welke sieraden je moet geven aan degene van wie je houdt.  

Check onze laatste berichten!