Cadeaugids | Het cadeau voor uw budget

Cadeaugids | Het cadeau voor uw budget

Geschenken onder 15 euro

Het hoeft niet duur te zijn om uw dierbaren te laten zien dat u om hen geeft. Hieronder hebben we een paar aanbiedingen gevonden voor mooie sieradencadeaus voor zowel hem als haar - en dan kosten ze zelfs minder dan 15 euro. 

Het cadeau voor haar 15 euro 

Mist u een cadeau voor uw vriendin, goede vriendin of uw moeder, maar houdt het budget niet op voor een duur cadeau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons betekent het dat naar beneden gaan in prijs niet betekent dat je naar beneden gaat in kwaliteit. We hebben een grote keuze aan sieraden voor een budgetvriendelijke prijs waar iedereen aan mee kan doen. Sieraden hoeven niet sprankelend te zijn. Veel mensen geven de voorkeur aan eenvoudige sieraden, zoals een paar volledig standaard creolen. Deze creolen voor 10 euro zijn van verguld zilver en passen door hun eenvoud bij elke smaak. Vind hier de eenvoudige en stijlvolle creolen. 

doubledouble

Het cadeau voor hem onder 15 euro

Cadeaus voor hem. Het klinkt misschien eenvoudig, maar is niet altijd zo eenvoudig als het meteen klinkt. Maar een cadeau vinden voor de persoon om wie je geeft, hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Bij CHANTI vind je een ruime keuze aan herensieraden al vanaf 15 euro. Veel mannen geven er de voorkeur aan om slechts één sieraad aan hun outfit toe te voegen, zodat ze de mannelijke uitstraling behouden. Hier is een zwarte leren armband met een mat oppervlak de perfecte oplossing voor het sieradencadeau voor hem. De leren armband voor 13 euro vind je hier . 

doubledouble

Geschenken onder 30 euro

Ga je een cadeau geven dat geen fortuin mag kosten, maar toch aanzienlijk moet zijn? Dan hebben we een aantal cadeausuggesties verzameld voor 30 euro of minder. 

Het cadeau voor haar onder 30 euro   

Bij CHANTI vind je een zee aan cadeausuggesties voor haar. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor 20 euro, sieraden voor 30 euro, of gewoon op zoek bent naar inspiratie, je bent hier aan het juiste adres. Marguerite sieraden zijn tijdloos en zullen daarom waarschijnlijk elke ontvanger in verrukking brengen. Bij CHANTI hebben we madeliefjessieraden in verschillende prijsklassen, en ze zijn er in oorbellen, armbanden, kettingen en ringen - er moet dus voor elk wat wils zijn. Een voorbeeld zijn deze prachtige creolen met madeliefjes. De creolen zijn super elegant en dragen daardoor bij aan een vrouwelijke look. Je kunt de oorbellen hier bekijken . Natuurlijk hebben we nog veel meer soorten sieraden en cadeaus voor haar voor 30 of minder, die je hier kunt ontdekken . 

 madeliefje hanger

Het cadeau voor hem onder 30 euro

Hoewel de sieradenwereld vaak wordt beschouwd als voorbehouden aan vrouwen, hebben we bij CHANTI ook een grote keuze aan herensieraden. Een voorbeeld van een cadeau voor hem van nog geen 30 euro is deze bruine leren armband. Het is een eenvoudig sieraad dat elke outfit een rauwe pit kan geven. Je kunt de leren armband hier zien . Wil je een ketting, een dasspeld of iets heel anders, ook dat hebben we. U kunt hier ons grote assortiment herensieraden bekijken, die u voor bijzondere cadeaus kunt gebruiken . 

madeliefjes oorbellen

Het cadeau voor kinderen onder 30 euro  

In veel opzichten is het zowel gemakkelijk als moeilijk om cadeaus voor kinderen te vinden. Men wil altijd het perfecte cadeau vinden voor het specifieke kind. De beste geschenken zijn echter die waar het kind jaren op terug kan kijken, zoals een sieraad. Maar welke sieraden kun je een kind cadeau doen? Sommige kinderen krijgen pas op late leeftijd gaatjes in hun oren en daarom kan het een goed idee zijn om in iets anders dan oorbellen te investeren. Het kan bijvoorbeeld een ring zijn. Bij CHANTI kan het lastig kiezen zijn, want we hebben kindersieraden in alle vormen, kleuren en motieven. Een populaire keuze onder kinderen zijn onze unicorn sieraden. Deze zilveren ring kost slechts 22 euro en is verstelbaar. Een sieraad waar elk kind blij van wordt. Vind de ring hier . 

doubledouble

Geschenken onder 40 euro

Een cadeau vinden voor minder dan 40 euro is bij CHANTI geen probleem. Of je nu op zoek bent naar een gastvrouw cadeau, een persoonlijk cadeau voor een collega, of iets heel anders, we hebben veel suggesties voor een cadeau onder 40 euro. 

Het cadeau voor haar onder 40 euro 

Een cadeau voor haar vinden voor 40 euro is bij CHANTI niet moeilijk. Wij hebben een groot assortiment sieraden in alle prijsklassen, vormen en kleuren. Hartsieraden raken nooit uit de mode en zijn daarom een ijzersterke winnaar. Voor het sieraad cadeau onder de 40 euro ligt een hart sieraad dus voor de hand. Een voorbeeld is deze fijne hart maansteen ring. De ring is zowel mooi als eenvoudig, dus hij past bij de stijl van elke vrouw. Je kunt de ring hier zien . 

vergulde ring

Het cadeau voor hem onder 40 euro

Voor 40 euro kun je alles kopen, van een onbewerkte stalen armband tot een elegante ring. Een stalen armband is zowel een klassiek als een eenvoudig sieraad, wat helpt om de ideale look voor hem te creëren. Deze spec ifikke armband heeft een ruw en glanzend oppervlak, wat een rauwe uitstraling geeft. De armband kan zowel naar boven als naar beneden gedragen worden en is daarom een ideaal cadeau voor iedere heer. Je kunt de armband hier bekijken . We hebben veel andere herensieraden in verschillende stijlen die je hier kunt vinden . 

doubledouble

Geschenken onder de 70 euro

CHANTI heeft 2 aanbiedingen voor mooie cadeaus verzameld, die beide minder dan 70 euro kosten. Dan mis je het perfecte cadeau voor de man of vrouw die alles al heeft - lees hier dus verder. 

Het cadeau voor haar onder 70 euro 

We weten allemaal dat het grootste geschenk in de kleinste doos zit. En wat koop je aan cadeaus voor de vrouw die alles al heeft? Met een budget van slechts 70 euro kom je al een heel eind en hoef je bij ons eigenlijk geen genoegen te nemen met één sieraad in de geschenkdoos. Bij CHANTI bieden we sieradensets in alle soorten en maten. Een mooi en klassiek voorbeeld is deze hartenset van Støvring. De set bestaat uit een paar oorbellen met witte zirkonen en een bijpassende ketting van gerhodineerd zilver. Laat harten smelten met deze sprankelende sieradenset - klik hier . 

vergulde oorbellen met parels

Het cadeau voor hem onder 70 euro 

Iedereen weet dat. Je eindigt vaak met de gebruikelijke saaie boxershorts of een paar nieuwe sokken als het gaat om het vinden van cadeaus voor de mannen in je leven. Mist u een cadeau voor hem van minder dan 70 euro? Dan kunnen wij je helpen. Onze brede selectie bij CHANTI beloont geschenken voor 70 euro - en niet in de laatste plaats hieronder. Een populair sieraad onder mannen zijn dogtag- kettingen. Bij CHANTI kun je ervoor kiezen om een naam op de hanger te laten graveren, en het is dan ook een voor de hand liggende mogelijkheid om een persoonlijk cadeau te kopen voor je naaste. Een voorbeeld van zo'n ketting zie je hier . 

Check onze laatste berichten!