Combineer kettingen

Combineer kettingen

Laag over laag - combineer kettingen

De tijd dat de stijl van één ketting genoeg was, is voorbij. De nieuwste sieradentrends dicteren dat er meerdere kettingen tegelijk in zitten. Alles is toegestaan en kettingen worden gecombineerd over stijlen, lengtes en metalen. Met al deze opties is het helemaal aan jou om je stijl te personaliseren. Het is mogelijk om een uitdrukking te krijgen die niemand anders kan bereiken door oude met nieuwe, erfstukken te mengen met vintage sieraden of door simpelweg unieke sieraden te kopen. 

De inspiratie voor hoe de eigen combinatie van kettingen eruit moet zien is overal te vinden. Recht uit het straatbeeld, mensen om je heen of het internet. Daarom kun je veel verschillende stijlen bedenken, waarbij alleen een prominente kettingde stijl van je combinatie van kettingen kan veranderen.  

ketting met parel

Verschillende soorten kettingen

Een van de manieren om kettingen samen te stellen is door verschillende stijlen kettingen te mengen, waar we een grote selectie van hebben CHANTI.dk. Combineer de eenvoudige en delicate kettingen met grotere statement kettingen, of mix kettingen met verschillende texturen. Het kan de ketting zelf zijn of de hanger aan. Als gevolg van deze mix bereikt u een interessante en unieke stijl van edgy. 

Verschillende soorten kettingen

Een andere manier waarop je ervoor kunt kiezen om je kettingen samen te stellen is door kettingen van verschillende lengtes te mengen. Ooit moesten kettingen even lang zijn, maar tegenwoordig is er een vrije slag. Door gebruik te maken van korte, lange en middellange ketens voeg jeeen look toe waarbij je je kettingen "stapelt". Op die manier ontstaat er een meer in het oog springende mix. Bij CHANTI hebben we kettingen in totaal slechts38 – 80 cm lang. U vindt gegarandeerd precies de langedie u zoekt. 

Onze derde en laatste suggestie om verschillende kettingen samen te stellen is door de zogenaamde pantserkettingen. Gepantserde kettingen zijn erg populair geworden, vooral in de afgelopen tijd, en we hebben een grote selectie van alleen deze kettingen. Het idee van pantserkettingen is dat ze een sieraad op zich zijn, dat geen hanger of iets anders nodig heeft om veel toe te voegen aan je kettinglook. Ze voegen een ruwe rand toe, die kan worden verkregen doorzowel een langere als een kortere ketting te gebruiken. De panzerkettingen kunnen zowel krachtig als eenvoudiger zijn, zodat u uw eigen combinatie kunt bouwen. De panzerkettingen zijn niet te flitsend of te gepolijst. Deze kettingen zijn dan ook een legitiememanier om op een moderne manier een ketting toe te voegen.  

doubledouble

Een derde en laatste manier om verschillende kettingen samen te stellen, die de laatste tijd ook erg populair zijn, is door gebruik te maken van de zogenaamde pantserkettingen, waarvan je hier ook een grote selectie vindt. Het idee van harnaskettingen is dat ze een sieraad op zich zijn dat geen hanger of iets anders nodig heeft om veel toe te voegen aan je kettinglook. Ze voegen een meer rauw randje toe, wat kan worden bereikt door een langere of kortere ketting te gebruiken, of door meerdere pantserkettingen in verschillende lengtes te gebruiken. De pantserkettingen kunnen zowel krachtig als minder krachtig zijn, zodat je je eigen combinatie kunt bouwen. De pantserkettingen zijn niet te opzichtig en ook niet te gepolijst, en deze kettingen zijn daarom een ​​elegante manier om op een moderne manier een ketting toe te voegen.

Metalen mengen

Een andere manier om je kettingen te combineren is door verschillende metalen te mengen. Waar het ooit absoluut verboden was om gouden en zilveren sieraden tegelijkertijd te mengen, is het vandaag de dag erg modern en iets wat velen op grote schaal doen. Door metalen te mengen, markeer je de verschillende ketens en lengtes bij het mengen. Het zorgt daardoor voor een meer zorgeloze en moderne uitstraling. Bij CHANTI vindt u ook een grote selectie kettingen in zowel goud, zilver als verguld zilver.  

combinatie van kettingen

Maak het je eigen! 

Zoals alles in de modewereld staat de persoonlijke touch voorop. Hetzelfde geldt als het gaat om het combineren van kettingen. Je moet gaan voor de kettingen die je  het leukst vindt en die het beste bij jou en je stijl passen. Dit zal je zelfverzekerd maken, watje sieradencombinatie zal weerspiegelen.

Check onze laatste berichten!