Combineer oorbellen

Combineer oorbellen

Hoe draag en combineer je verschillende oorbellen 

Er zijn veel redenen om gaten in de oren te krijgen, maar velen kiezen ervoor, omdat het een elegant accessoire is dat elke outfit kan opfleuren. Er is een grote selectie van allerlei verschillende oorbellen om uit te kiezen als het gaat om het vinden van je eigen stijl. Je kunt gaan voor een meer klassieke stijl met eenvoudige oorbellen, of je kunt kiezen voor de meest flitsende statementrs die de aandacht stelen. Als derde persoon kun je ervoor kiezen om oorbellen in verschillende stijlen, maten en merken te mixen en matchen, en op deze manier de look je eigen te maken.  

vergulde oorbellen

De laatste jaren is de trend om meer dan één gaatje in je oor te hebben. Velen hebben twee - of meer - gaten in elk oor, en dit heeft volledig nieuwe mogelijkheden gegeven om verschillende stijlen te matchen. Wanneer je meer dan één gaatje in elk oor hebt, kun je ook heel verschillende looks bereiken, afhankelijk van wat voor soort oorbellen je mixt. Bij CHANTI kun je verschillende oorbellen per stuk kopen, en je kunt ze dus combineren zoals je de perfecte compositie wilt bereiken. 

zirkoon oorbellen

Creolen 

Creol oorbellen zijn een must-have in je sieradencollectie. Er zijn veel variaties van deze oorbel, en daarom kun je verschillende uitdrukkingen bereiken met dit soort oorbellen. Er zijn zowel de eenvoudigere als vrouwelijke, en dan zijn er de meer rauwe en dikke versies van creolen. Door verschillende creolen van verschillende groottes in hetzelfde oor te combineren, kun je zo zowel de rauwe als de vrouwelijke look mengen.  

Het is erg populair geworden om een groter creools in het "voorste" gat in het oor te hebben, en een kleinere met of zonder hangers, in het volgende gat. Dit geeft een mooie uitstraling waardoor iemands oor er sierlijk en fijn uitziet. 

doubledouble

Je keuze van creolen hangt ook sterk af van je kapsel en of je haar opgezet of los zit. Als je haar los zit, is een paar klassieke creolen nooit een slechte keuze. Als je haar daarentegen is opgezet, kun je all-in gaan en een of meerdere iets wildere oorbellen kiezen. Hier zijn grote of meer dikke creolen een voor de hand liggende keuze.  Op CHANTI.dk hebben we een grote selectie creolen in veel verschillende maten, stijlen en met of zonder hangers, zoals u kunt zien door hier te klikken.  

oorbellen combineren

Mix tussen metalen 

Als het gaat om het mengen van je sieraden, zijn er geen regels over wat goed en fout is. Het is altijd spannend om iets nieuws te proberen, en veel ideeën komen vaak voort uit zitten en uitproberen. Een van de meer recente trends is het precies mengen van sieraden, maar waar verschillende metalen in het middelpunt van de belangstelling staan. Het mengen van goud met zilveren oorbellen geeft een unieke en levendige uitstraling, en het kan op verschillende manieren. Dit kan door allerlei verschillende soorten oorbellen te mengen, zoals een oorbel.  creolen, oorbellen of oorboeien. Wanneer je oorbellen mengt in verschillende metalen zoals goud en zilver, zet je ook de verschillende sieraden in de verf. Het zorgt voor een meer onzorgvuldige en moderne uitstraling die erg up in de tijd is.  

doubledouble

Simpel of statementrs? 

Statement oorbellen zijn al lang een dominante trend en het lijkt niet snel te veranderen. Integendeel, de oorbellen moeten nog groter en nog opmerkelijker zijn dan voorheen. Statement oorbellen zijn hier om te blijven, en er zijn talloze manieren om een look te bereiken met opvallende oorbellen. Update je oorbellencollectie met oorbellen met kwastjes, kralen of verfraaide hoepels. Spring erin! Het toont individualiteit en moed, om je te onderscheiden van de massa.  

Hoewel statementrs op dit moment de dominante trend zijn, zijn de eenvoudigere oorbellen, zoals stud earrings, nog steeds een tijdloze look die nooit uit de mode raakt. Je kunt gemakkelijk een pakkende look creëren als je meerdere gaten in elk oor hebt en op deze manier je oorbellen "stapelt".  

sieraden in sieradendoosje

Als je over het algemeen van een eenvoudigere look houdt, is het ook een goed idee om je sieraden te matchen en een rode draad te creëren tussen de sieraden die je draagt. De rode draad kan worden gemaakt met behulp van verschillende dingen. Je kunt bijvoorbeeld je sieraden matchen door oorbellen te kiezen die dezelfde look, hetzelfde metaal hebben of uit dezelfde collectie komen. Je kunt bijvoorbeeld een aantal van onze fijne zilveren studs kiezen en ze matchen met een zilveren oormanchet of twee. Het zou een eenvoudige, fijne en vrouwelijke uitstraling geven.  

Als je niet kunt kiezen tussen de eenvoudige en luidruchtige oorbellen, kun je ervoor kiezen om de twee te combineren. Door dit te doen, kunt u verschillende maten, lengtes en metalen mengen. Dit kan je een unieke look geven die mensen zullen opmerken.  

Lange oorbellen 

Net als statementrs zijn ook lange oorbellen een blijvertje. Oorhaken zijn al lang populair, maar de laatste jaren hebben kettingoorbellen hun weg gevonden. Oorhaken zijn meestal eenvoudige, iets kortere oorbellen met een edelsteen of een hanger van schattige motieven. Oorhaken zijn het perfecte sieraad voor de klassieke vrouw, omdat ze eenvoudig, tijdloos zijn en tot in de puntjes kunnen worden gedragen. Oorhaken zijn ook goed te combineren met een paar schattige studs of misschien een creoolse. Al onze oorhaken vind je hier.  

Ketting oorbellen zijn langer dan oorhaken, en stelen daarom iets meer van de aandacht. Er zijn veel verschillende soorten ketting oorbellen. Zowel vrouwelijk als sommige die een meer rauwe look geven. In ons assortiment hebben wij zowel abstracte ketting oorbellen, ketting oorbellen met parels en andere edelstenen. Ketting oorbellen zijn erg populair geworden bij het kammen van verschillende oorbellen. Je kunt kiezen uit verschillende ketting oorbellen, of ze combineren met een setje mooie creolen of oorknopjes. Door kettingoorbellen te combineren, kun je je eigen unieke look creëren. Al onze ketting oorbellen vind je hier.  

Het belangrijkste is dat je je prettig voelt bij de sieradencombinatie die je draagt. Maak het je eigen en heb plezier met het mixen en matchen van allerlei oorbellen in je sieradendoosje om de perfecte combinatie te vinden die precies bij je past! 

Check onze laatste berichten!