Creatieve verjaardagscadeaus voor elk sterrenbeeld

Creatieve verjaardagscadeaus voor elk sterrenbeeld

 Sieraden met sterrenbeelden

Al sinds mensenheugenis zijn mensen op zoek naar antwoorden van de sterren. Hoewel astrologie wordt beschouwd als een pseudowetenschap, is het populair geworden om jezelf te verzorgen en te versieren met sterrenbeelden. Zodiac sieraden waren vooral populair in de jaren 1930 en 1970, en natuurlijk ook vandaag. Veel mensen gebruiken sieraden met hun sterrenbeeld als een soort talisman die hen door moeilijke tijden heen kan helpen. Anderen laten zelfs hun sterrenbeelden tatoeëren, maar als je van iets minder permanents en niet in de laatste plaats pijnlijk houdt, zijn dierenriemsieraden de perfecte manier om jezelf uit te drukken.

 doubledouble

Hoewel sieraden lang hebben gediend als identiteitsmarkeringen, zijn gepersonaliseerde sieraden de afgelopen jaren vooral populair geworden. Zodiac sieraden zijn een van de meest gepersonaliseerde sieraden die je kunt dragen, omdat sterrenbeelden volgens sommige mensen veel zeggen over wie we zijn als individuen. Of men zich echt identificeert met de kwaliteiten van zijn sterrenbeeld hoeft geen invloed te hebben op de vraag of men dierenriemsieraden draagt. Hoewel je jezelf misschien niet ziet als de wilde en extraverte leeuw, is je sterrenbeeld nog steeds van jou en een teken dat je je hele leven wilt. Er zijn in totaal 12 sterrenbeelden, die elk geassocieerd zijn met een van de vier elementen. Als je nieuwsgierig bent naar je sterrenbeeld, kun je er overal kennis over vinden - het is zeker een van de grote trends.

doubledouble

Kettingen en hangers met sterrenbeelden

Kettingen zijn het perfecte sieraad voor het sterrenbeeld. Het is een sieraad dat je dicht bij je hart hebt en dat je kunt laten zien of verbergen onder het shirt - wat je maar wilt. Enkele van de meest populaire dierenriemkettingen zijn die waarbij de hanger is gegraveerd of versierd met stenen in de vorm van iemands sterrenbeeld. Onze kettingen met sterrenbeelden vind je hier. Daarnaast zijn er veel verschillende hangers, die elk het sterrenbeeld vertegenwoordigen met het symbool van de dierenriem of het dier /ding dat aan het sterrenbeeld is bevestigd. Vind deze hangers hier.  Zodiac kettingen zijn het perfecte cadeau voor de kerststal, omdat het een gepersonaliseerd cadeau is, en wat is een betere manier om een verjaardag te vieren dan met een sieraad dat precies die dag vertegenwoordigt?

 

doubledouble

Armbanden en bedels met sterrenbeelden

Ook armbanden met sterrenbeelden zijn populair. Je kunt kiezen voor de ietwat eenvoudige en fijne leren armbanden met een metalen hanger van het sterrenbeeld, of ga voor de schattige dierenriembedels waarmee je een armband kunt versieren. Het slimme van dierenriembedels is dat je verschillende kunt kiezen voor één armband, waardoor je zowel je eigen als het sterrenbeeld van anderen draagt.  Armbanden met sterrenbeelden en bedels van de dierenriem zijn het perfecte cadeau!

 

doubledouble

Zodiac oorbellen

Wat is er zoeter dan fijne oorbellen met dierenriemsymbolen? Net als bij de andere sieraden zijn er talloze vormen en kleuren als je op zoek bent naar oorbellen met sterrenbeelden. Je kunt zelfs kiezen voor een set met beide oorbellen en een hanger met een sterrenbeeld. Het is een perfect en creatief verjaardagscadeau voor iemand om wie je geeft! Vind hier onze zodiac oorbellen. 

 

Het maakt niet uit wie de ontvanger is van een sieradencadeau, ze zullen dol zijn op een dierenriemsieraad. Het is creatief, persoonlijk en superleuk! We hopen dat je met plezier door deze gids hebt gebladerd en dat je een beetje wijzer bent geworden over dierenriemjuwelen die je mogelijk kunt geven aan iemand om wie je geeft.

Check onze laatste berichten!