De maansteen

De maansteen

De maansteen heeft zijn naam omdat hij op maanlicht lijkt. De maansteen komt niet rechtstreeks van de maan, maar heeft toch een nauwe band met de maan en haar fasen.

Geschiedenis en mythen

Als u zich beïnvloed voelt door de fasen van de maan, is het nuttig om een Maansteen aan te schaffen. Het kan je helpen om in balans te komen en rust te vinden tijdens bijvoorbeeld volle maan.

Niet alleen helpt het bij "bijwerkingen" in de fasen van de maan, de steen kan ook ten goede komen aan diegenen die in nauwer contact willen komen met hun vrouwelijke kant.

Plaats

De maansteen komt niet rechtstreeks van de maan, maar is op verschillende plekken in de wereld te vinden. De Maansteen heette ooit "Adularia" toen de eerste hoogwaardige maanstenen werden gevonden in de stad Mt. Adular in Zwitserland.

ringen in sieradendoosje

Waardering en prijs

De maansteen wordt vooral gewaardeerd om zijn maanlicht. Daarnaast hebben maat en kleur ook invloed op de waarde van de steen.

Sieraden met maansteen

Bij CHANTI hebben we een aantal sieraden met de Maansteen erin, de steen geeft een fijn en speciaal tintje aan het sieraad en iedereen kan deze sieraden gebruiken. De maansteen heeft een unieke uitstraling, die geschikt is voor zowel gouden als zilveren sieraden. Je kunt CHANTI's volledige selectie sieraden met Maansteen hier bekijken.

Veelgestelde vragen over de Maansteen

Wat is een maansteen?

De maansteen is een steen van mineralen die kan worden vermalen om eruit te zien als maanlicht in water. Hoewel de Maansteen niet van de maan komt, heeft hij nog steeds een nauwe band met de maan, en er is een verband tussen de energieën van de Maansteen en de krachten van de volle maan.

doubledouble

Waar komt de Maansteen vandaan?

Maanstenen zijn te vinden op verschillende plaatsen in de wereld, maar de mooiste rotsen zijn te vinden in Sri Lanka. Er zijn echter ook Maanstenen in Australië, India, Brazilië en verschillende andere plaatsen.

Wat doet een Maansteen?

Het verwerven van een Maansteen zal u ten goede komen die in contact wil komen met uw vrouwelijke energie. Sommigen zijn misschien bekend met het feit dat ze worden beïnvloed door de fasen van de maan - als jij het bent, kan een maansteen erg nuttig zijn om je open te stellen voor de energieën van de maan.

Wat betekent Groene Maansteen?

Een groene Maansteen helpt ons hartcentrum te reinigen van negatieve emoties zoals woede, jaloezie en zelfveroordeling. De steen kan rust in het lichaam geven, waardoor je meer voldoende wilt zijn om om jezelf te kunnen lachen en de dingen niet al te serieus te nemen.

Waar is de Maansteen goed voor?

De maansteen kan helpen bij verschillende dingen in het leven. De steen is goed als je in nauwer contact wilt komen met je vrouwelijke energieën. Dit betekent onder andere dat de Maansteen behulpzaam kan zijn bij zwangerschap en vruchtbaarheid.

Deze steen heeft veel eigenschappen om uit te geven. Er wordt gezegd dat het zich kan openen voor ons derde oog en balans in ons leven kan creëren.

Check onze laatste berichten!