Hart sieraden

Hart sieraden

Hartsieraden of harthangers zijn kostbare voorwerpen. Ze kunnen een externe link bieden met de persoon (personen) waar u het meest om geeft. Met dit soort boheemse sieraden heb je de mogelijkheid om je liefde te uiten door het aan iemand te geven. Ze kunnen ook dienen als accessoires die je met trots kunt laten zien als je ze draagt. Als je dit artikel leest, is dat omdat je een hartsieraad nodig hebt of omdat je meer wilt weten over hartsieraden. 

Hartsieraden worden dan ook vaak gebruikt voor cadeaus, of het nu Moederdag, Valentijnsdag of iets heel anders is, dan zijn deze sieraden populair om aan een heel bijzonder persoon te geven. De laatste jaren zijn hartsieraden steeds hipper geworden, en kun je dus ook investeren in een hartsieraad voor jezelf. Bij CHANTI vind je een grote selectie van verschillende hartsieraden. 

Een wereld van harten 

Hoewel het een verwacht motief is, is de hartvorm zeer kneedbaar. Het kan traditioneel, symmetrisch en comfortabel zijn rond of gestileerd, asymmetrisch en enigszins hoekig. Je kunt sieraden vinden met een hartmotief dat past bij elke stijl, gevoeligheid of leeftijd. Hartsieraden of harthangers zijn niet alleen expressief; ze hebben ook een mooie vorm. Bovendien is de zeer zuivere vorm van het hart prachtig. Door kleine variaties in kleur en vorm kunnen verschillende emoties echter worden overgebracht door middel van een grafische weergave bij het tekenen van een hart. In feite zijn er verschillende nuances die het grafische gebruik van het hart kan opnemen in een sieraad, een schilderij, een tekening of een sculptuur. 

 hart oorbellen met vliegtuig

Traditionele harten

De traditionele hartvorm is te zien op kaarten, taarten en decoraties en is het type dat we als kinderen hebben leren tekenen. Het is ongelooflijk populair in alle soorten sieraden - van oorbellen tot hangers, armbanden en zelfs ringen. Hoewel de vorm hetzelfde blijft, kunnen de materialen een groot verschil maken voor de expressie. Een glanzende 8-karaats gouden hanger voelt meer ontspannen aan dan een hanger met prachtige diamanten met een dieprode robijn. Een mooie zilveren hartarmband voelt anders dan een ketting met dubbel hart voor koppels. 

Claddagh is een traditioneel motief dat ook een hart bevat. Het wordt voornamelijk geassocieerd met Ierland, maar heeft zijn wortels in het oude Rome. Claddagh sieraden zijn verkrijgbaar in ringen, hangers, armbanden en oorbellen. 

Gestileerde harten 

Als de traditionele, normale hartvorm niet bij je Valentijn past, of als je het een beetje wilt veranderen, kun je ontwerpers vinden die het hart in meer vrije vorm of meer gestileerde vormen interpreteren. Met behulp van abstracte en sculpturale silhouetten, evenals gedurfd gebruik van negatieve ruimte en kleur, of het nu gaat om email of edelstenen, vinden sieradenontwerpers het hart opnieuw uit met een opbeurende frisheid waar vrouwen naartoe trekken. 

Laterale kettingen zijn nieuw in de scène en er zijn veel stijlen van harten met de toevoeging van Cupido's pijl. Deze kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende metalen en zijn iets hoekiger dan meer traditionele stijlen. 

Een andere meer recente uitdrukking van eeuwige liefde is een samensmelting van hartvormen met het oneindigheidssymbool. Je kunt deze ook vinden in naast elkaar kettingen en meer traditionele hangers. 

Het mooie is dat er stijlen zijn voor elke smaak. Misschien iets simpels en liefs voor een dochter of kleindochter. Voeg de geboortestenen van je kinderen toe of een medaillon met foto's voor een moeder. Je vrouw of vriendin is misschien dol op de horizontale ketting, terwijl je ook helemaal los kunt gaan met een hart dat druipt van diamanten. 

Geef haar je hart met hartvormige sieraden. 

doubledouble

Hart sieraden voor geschenken 

Het geven van een hartstuk is een gebaar dat een zeer grote impact kan hebben, afhankelijk van aan wie het hartvormige juweel wordt gegeven. In feite is het belangrijkste bij het besluit om een hartsieraad cadeau te doen, dat de persoon aan wie je het geeft de betekenis van een dergelijk gebaar begrijpt.    

Wanneer je een relatie hebt, is Valentijnsdag het perfecte moment om cadeaus aan je partner te geven. Er is niets mooiers dan een hartverwarmend stuk te geven aan je geliefde. Naast Valentijnsdag kunt u ook gebruik maken van andere gelegenheden om een gepersonaliseerde hartdecoratie te geven. Dit kan zijn ter gelegenheid van bruiloft, verjaardag, bevestiging, Moederdag, Omadag, etc. Hartvormige sieraden of hangers dienen als een verrassingscadeau met de voor de hand liggende symboliek van het verklaren van uw verlangen en passie. Ontdek bij Chanti sieraden van hoge kwaliteit om onvergetelijke momenten te eren. Door een hartketting of hartoorbellen aan te bieden aan iemand die je dierbaar is, geef je haar een geschenk dat ze op een waardevolle manier zal houden. Niets is origineler dan een harthanger om je liefde te verklaren.   

Je hebt echter niet per se een speciale gelegenheid nodig om je vriendin of geliefde een hartzeer te bezorgen. Hieronder lees je over de verschillende soorten hartsieraden. 

hart hanger

 

Hart kettingen 

De klassieke hartketting is het perfecte sieraad voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt kiezen voor het eenvoudige en klassieke gouden hart, misschien met een enkele edelsteen. Ook vind je er nog wat bijzondere en kleurrijke hartkettingen voor kinderen, waarbij de hanger zelf hartvormig is met dieren of bloemen erop. Voor de volwassen vrouw is het eenvoudige hart ook perfect, maar daarnaast bieden we veel verschillende soorten hartkettingen met edelstenen aan. Wat je smaak ook is, je zult een hartketting kunnen vinden die precies goed bij je past. Houdt u van goud, zilver of witgoud? Eenvoudige en moderne sieraden, of meer exclusieve sieraden met edelstenen? Bij Chanti vindt u een brede selectie hartkettingen voor elke smaak, zodat u uzelf of iemand om wie u geeft kunt trakteren op een persoonlijk geschenk. Wil je een extra uniek hartsieraad, dan kun je op elk moment kiezen voor een hartenketting met gravering van een naam, een jubileum of iets heel anders.   

doubledouble

Hart oorbellen, armbanden en anklets

Het assortiment oorbellen met hartjes is enorm. Vind alles, van eenvoudige hartvormige studs tot met edelstenen bezaaide hangende oorbellen met hartjes. Ook armbanden en anklets kun je vinden met het schattige en klassieke hartontwerp, en het slimme eraan is dat je ze kunt kiezen met bedels, zodat je een hartbedel kunt hebben onder andere soorten.   

Sleutelhangers met hartjes 

Misschien ben je niet zo van sieraden, maar hou je toch van de sentimentaliteit van hartsieraden, dan kun je ook sleutelhangers met hartjes vinden. Op die manier heb je altijd je hart bij je. 

Check onze laatste berichten!