Hoepels

Hoepels

Deze unieke oorbel wordt ook geleverd met een ingewikkeld ontwerp dat door vrouwen van alle leeftijden kan worden gedragen. Een subcategorie van hoepels zijn de creoolse oorbellen. Er wordt aangenomen dat de Creoolse oorbellen oorspronkelijk werden vervaardigd in New Orleans, Louisiana, en na verloop van tijd werden ze gedistribueerd voor verkoop aan de hele wereld. De naam creools werd eigenlijk aan de stijl gegeven omdat deze alleen afkomstig was van een zeer specifieke cluster van Afro-Amerikanen.  

De Creoolse oorbellen zijn gemaakt als een vorm van expressie geïnspireerd door hun Afrikaanse afkomst. De sieradenstijl wordt tot op de dag van vandaag geassocieerd met Afrika en wordt beschouwd als een van de meest historische ontwerpstijlen ooit gemaakt. Creoolse oorbellen hebben in films en tv-shows een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis en zijn geliefd bij vrouwen in de afgelopen decennia. Hun populariteit verspreidt zich nog steeds als een lopend vuurtje op de catwalks van 's werelds beroemdste ontwerpers en sieradenverkopers. Gouden ringen waren ook een belangrijk stuk Afrikaanse sieraden in de oudheid. De oude ontwerpen zijn ook complex, maar ze werden nooit echt verheven tot mainstream mode totdat Creoolse oorbellen overal populair werden. Hoop's oorbellen in alle soorten en maten vlogen van de zijkanten tijdens de jaren 1970 dankzij de koningin van Motown, Diana Ross, wiens gigantische gouden hoepels vaak de toppen van haar schouders borstelden. De klassieke trend werd in de loop van de decennia opnieuw geïnterpreteerd met creolen - een meer ontworpen versie van de eenvoudige cirkel - en oorbellen met grote hoepels werden de rage van het Jennifer Lopez-tijdperk. 

 bal hoepels

De elegante hoepels zijn een klassieker geworden in sieraden, omdat ze voor alle gelegenheden kunnen worden gebruikt en gemakkelijk een outfit kunnen opfleuren. Creolen stralen pure vrouwelijkheid, elegantie en zuiverheid uit, waardoor hun drager een glanzende jeugd krijgt. Ze zijn dan ook een must-have in de sieradencollectie. Voor degenen die het een beetje tijdlozer en eenvoudiger vinden, bieden we een grote selectie zilveren oorbellen in verschillende maten en variaties. Hoepels kunnen veel verschillende soorten looks hebben, ze zijn verkrijgbaar in allerlei maten, vormen, kleuren en zijn ook te verkrijgen met stenen en hangers. De vintage look raakt nooit uit de mode. Klassieke ontwerpen ontmoeten oude variaties gemaakt van pyriet. Pyriet is een klassieke helende steen die lichaam en geest ondersteunt bij regeneratie. Het brengt nieuwe hoop, optimisme en emotionele rijkdom. Met de zwarte stenen en donkere zirkonia zien de creolen er vintage uit en geven ze een speciale donkere glans.

Het goede aan hoepels is dat ze gemakkelijk te "stapelen" zijn, d.w.z. meerdere tegelijk dragen, wat, afhankelijk van het type hoepels, een elegante en vrouwelijke uitstraling of een meer rauwe en rustieke uitstraling kan geven. 

 doubledouble

Dikke hoepels 

Creolen kunnen delicaat en dun zijn, maar ze zijn ook verkrijgbaar in een robuustere look. Deze worden chunky hoops genoemd en zijn een goede match voor jou die misschien een iets rauwere look wil. Je kunt experimenteren met verschillende vormen en kijken wat volgens jou het beste bij je past. De dikke hoepels zijn de laatste jaren erg populair geworden, en je vindt ze ook hier bij CHANTI.  

Gouden hoepels 

Gouden creolen zijn een van de meest klassieke oorbellen. Gouden creolen geven een zeer stijlvolle en vrouwelijke uitstraling. Bij CHANTI hebben we een schat aan gouden en vergulde hoepels die verschillende prijsklassen en stijlen omvatten. Er is voor elk wat wils, dus je kunt in de mode zijn - en het volhouden. Je kunt beide gouden hoepels kopen in 8 karaat goud en 14 karaat goud. Vind hier onze gouden hoepels 

 vergulde sieraden

Zilveren hoepels 

Als u goud niet wilt mengen, bieden wij ook een assortiment hoepels in zilver en 8 karaat witgoud. Je kunt er van alles vinden, van de kleine creolen tot prachtige dikke zilveren hoepels bezaaid met stenen of parelhangers. Vind hier onze zilveren hoepels 

 zilveren hoepels

Hoepels met stenen 

Zijn de traditionele hoepels te saai, of wil je gewoon een grotere selectie creolen? Dan kunt u gewoon een kijkje nemen bij onze prachtige creolen met stenen. Hier bij CHANTI kun je creolen kopen met diamanten, zirkonia, email, kristallen, parels en barnsteen. Er is voor ieder wat wils en met deze stijlvolle oorbellen maak je een outfit extra lekker.  

Hoepels met hanger 

Je kunt niet alleen kiezen voor verschillende maten en metalen voor je hoepels, maar ook kiezen of je creolen met hangers wilt. Ronde creolen met hangers, zoals met stenen bezaaide hoepels, maken het een beetje fijner. Als je creolen wilt met druppel-, hart- of bloemvormige hangers dan hebben we het, en nog veel meer. We hebben veel kleine creolen met dierenhangers etc. die goed zijn voor kinderen en de grotere hoepels met hangers en stenen voor de stijlvolle vrouw.  

Hoepels met hangers zijn perfect te combineren met onze eenvoudige zilveren oorbellen of nog kleinere oorbellen. Als je het eenvoudiger vindt, kun je de oorbellen ook apart dragen. Hoepel oorbellen flatteren het gezicht en benadrukken de vrouwelijke kenmerken, en daarom zijn de perfecte sieraden voor elk type. Met aangehecht haar of een paardenstaart zijn de creolen  bijzonder mooi. Bij lang haar werken oorbellen met een grote diameter het beste omdat kleinere makkelijk zinken. Voor korte kapsels kunt u kleinere filigraan creolen gebruiken, evenals grote creolen voor uw zelfverzekerde statement look. 

 doubledouble

Hoepels voor kinderen 

De kleine creolen zijn ook de perfecte oorbellen voor kinderen. Naast het feit dat het een fashion statement is, zijn de eenvoudige oorbellen een geweldig startstuk voor kinderen die net zijn begonnen met het dragen van sieraden. We raden de kleine creolen in 10-12 mm aan voor kinderen, en als er iets meer moet gebeuren, zijn creolen met schattige hangers een goede keuze. Vind hier onze creolen. 

 

Check onze laatste berichten!