Huwelijksgeschenken

Huwelijksgeschenken

Huwelijksgeschenk 

Ondanks dat de herinneringen aan de dag het mooiste cadeau zijn dat gegeven kan worden, is er iets heel bijzonders aan het ontvangen en geven van een goed, materieel huwelijkscadeau waar het bruidspaar op terug kan kijken. Of je nu een van de hoofdpersonen van de trouwdag bent of gewoon een gast van de dag, je moet precies het juiste cadeau vinden. We hebben een aantal adviezen en tips gemaakt voor het vinden van een goed huwelijkscadeau - je hebt daarom niets om je zorgen over te maken, want we hebben een zee aan huwelijkscadeau-ideeën voor je.  

creolen met parels

Ideeën voor huwelijkscadeaus 

Het meest voor de hand liggende huwelijkscadeau is een sieraad. De sieraden zijn een geweldig huwelijkscadeau, omdat het nooit uit de mode raakt en daarom altijd kan worden gedragen. De sieraden bestendigen de herinnering aan deze zeer speciale dag, en het kan daarom helpen om elk getrouwd stel gelukkig te maken. Of u nu als bruid of bruidegom op zoek bent naar een ochtendcadeau of ander romantisch gebaar, of u als gast op zoek bent naar het juiste cadeau voor het bruidspaar, u bent bij ons aan het juiste adres, want wij hebben een breed scala aan ideeën voor huwelijksgeschenken.  

Velen geloven dat sieradencadeaus zijn gereserveerd voor vrouwen - dit is verre van het geval. In het moderne Denemarken van vandaag waarderen veel mannen het ontvangen van een sieraad, op gelijke voet met vrouwen. Een sieraad kan het laatste en cruciale element zijn om de perfecte outfit te creëren. Sieraden zoals kettingen, oorbellen en armbanden kunnen echter te flitsend lijken voor sommige mannen. In dit geval is een manchetknop een geweldig idee voor een zowel stijlvol als gepersonaliseerd huwelijkscadeau. Het is het perfecte ochtendcadeau en het is een geweldig huwelijkscadeau om onder je arm te dragen als gast op het huwelijksfeest. De bruidegom kan de manchetknoop zelfs al op de dag zelf in zijn pak dragen, wat het cadeau een nog hogere persoonlijke waarde geeft. Wij van CHANTI hebben een grote selectie manchetknopen voor de stijlvolle heer. De manchetknopen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en vormen, en kunnen zo een brede smaak krijgen. Bekijk hier onze selectie heren sieraden en manchetknopen 

Een van de meest populaire geschenken voor de bruid zijn sieraden. Als vrouw kun je er nooit te veel krijgen - vooral wanneer de sieraden een heel speciale betekenis krijgen, zoals op de trouwdag. Het ochtendcadeau is een oude traditie, die nog steeds door veel mensen wordt gebruikt. Het verschilt van koppel tot koppel of er op de trouwdag of de dag erna cadeaus worden uitgewisseld.  

Er kan echter een íde zijn  om het op de dag van de bruiloft te doen, omdat de sieraden dan kunnen worden gedragen en de look compleet kunnen maken. En wat is er mooier voor een trouwjurk dan een paar diamanten oorbellen? Dit huwelijkscadeau kan zowel als bruidegom als gast worden gegeven. Wij van CHANTI hebben een grote selectie prachtige diamanten oorbellen in alle soorten en maten. Bekijk hier ons aanbod.  

doubledoubleHuwelijkscadeau - Vind goede, gepersonaliseerde huwelijksgeschenken 

Als u op zoek bent naar een gepersonaliseerd huwelijkscadeau, bent u bij ons aan het juiste adres. Een persoonlijk cadeau kan van alles zijn. Alles van prachtige bloemenoorbellen voor haar die van bloemen houdt, tot een leren armband voor hem die van sieraden houdt maar de rauwe look wil behouden. Bij CHANTI hebben we een grote selectie sieraden voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke smaak - er is daarom voldoende gelegenheid om een persoonlijk huwelijkscadeau te vinden voor hem, haar of het paar.   

Naam sieraden 

Naamsieraden zijn een voor de hand liggende manier om een huwelijkscadeau te personaliseren. Onze naam sieraden komen in vele vormen, en het is verkrijgbaar in zowel goud als zilver. We hebben bijvoorbeeld een naamketting samengesteld uit twee harten, waarop op elk hart een kleine tekst kan worden gegraveerd. Zo'n ketting is de voor de hand liggende manier om een sieraad te personaliseren, omdat de namen van het bruidspaar, de datum van de bruiloft of iets volledig derde op de hanger kunnen worden gegraveerd. Je kunt de ketting hier zien Een eenvoudiger voorbeeld is misschien de volgende ketting, die een glanzende zilveren hanger heeft. Op deze hanger kan op dezelfde manier tekst worden gegraveerd, waardoor de sieraden een gepersonaliseerd huwelijkscadeau kunnen worden. De hanger en ketting zelf zijn neutraler in tegenstelling tot de harthanger, waardoor het een voor de hand liggende cadeaukeuze is voor beide geslachten. Het eenvoudigere voorbeeld van een gepersonaliseerde ketting vind je  hier  Een naam sieraad is de perfecte manier om een cadeau te bestendigen en te personaliseren. U kunt onze grote selectie van naam sieraden hier bekijken. 

geloof hoop liefde

Gelukkig huwelijkscadeau 

Er is geen beter huwelijkscadeau, een die liefde symboliseert. Het hart is een symbool van liefde en daarom is het perfect voor deze dag. Bij CHANTI hebben we sieraden met verschillende hartmotieven, die elk hun eigen expressie geven - er is dus voor elk wat wils. Als de hartsieraden voor de liefde van je leven zijn, kan de naam van je partner in de sieraden worden gegraveerd als een symbool van je liefde voor elkaar. Als de sieraden voor een vriend zijn, hebben we hier ook antwoord op gegeven. Je kunt onze brede selectie hartkettingen en andere ideeën voor huwelijkscadeaus hier bekijken. Het hart is, zoals ik al zei, een bekend symbool van liefde en het wordt vaak geassocieerd met twee andere betekenisvolle woorden - namelijk geloof en hoop. Dit zijn drie sterke woorden die essentiële waarden in een huwelijk beschrijven. Er zijn veel manieren om je dankbaarheid voor je geliefde of dicht bij je te uiten. Een klassiek, elegant en geweldig huwelijkscadeau is een sieraad met een hanger van geloof, hoop en liefde. Bij CHANTI zijn deze verkrijgbaar in vele varianten, zoals kettingen, armbanden en anklets. De aankoop hangt dus simpelweg af van de smaak van de ontvanger. Een voorbeeld is deze 14 karaats gouden hanger met een glanzend oppervlak. Het is een eenvoudige hanger die zowel voor elke dag als voor feesten kan worden gebruikt en door iedereen en iedereen wordt gedragen, omdat het zowel op als neer kan worden 'aangekleed'. Bekijk hier de elegante hanger.  

Check onze laatste berichten!