Inpakken voor sieraden

Inpakken voor sieraden

Wanneer je een sieraad koopt voor jezelf, je geliefde of iemand om wie je geeft, kan het moeilijk zijn om een geschikte manier te vinden om dat kleine stukje luxe in te pakken. Gelukkig verkopen we bij CHANTI prachtige geschenkdozen, die gratis zijn inbegrepen of voor 5 kronen zijn gekocht. Of de doos erbij wordt geleverd of niet, wordt bepaald op basis van de prijs van uw bestelling. 

Bestellingen onder de 300 kronen 

Bij bestellingen onder de 300 kronen betaalt u 5 kronen om een geschenk te kopen. Dit komt omdat transport en douane een groot deel van de prijs van geschenkdozen uitmaken. Daarnaast verliezen we geld aan het picken, kwaliteitscontrole en verpakken van kleine bestellingen, en kunnen we daarom geen gratis geschenkdozen meer geven voor bestellingen onder de DKK 300. We hebben ons daarom moeten aanpassen aan de kosten die zijn geweest met stijgende prijzen voor het verpakken en afhandelen van kleine bestellingen. Dit hebben we gedaan door de prijs van verpakkingen te verhogen naar 5 kronen, zolang je maar voor minder dan 300 kronen koopt. 

Daarnaast heb je de mogelijkheid om meer dozen aan te schaffen, bijvoorbeeld als het  cadeaus zijn die een mooie verpakking verdienen. 

dozen

Bestellingen tussen 300-500 kronen 

Wanneer je een bestelling tussen de 300 en 500 kronen koopt, krijg je een gratis geschenkdoos. Als je denkt  dat je bestelling meer dozen nodig heeft (je hebt bijvoorbeeld meer dan 1 sieraad gekocht), kun je meer dozen kopen voor 5 dollar per ezel. 

De dozen die je meekrijgt of koopt zijn platte dozen. Ze zijn er in twee verschillende maten en je sieraden worden verpakt in de maatdoos die bij ze past. In de dozen kunnen kettingen, ringen of oorbellen zitten, door de veelzijdige voering die in de doos zit. 

juwelendoosjes

Dure bestellingen 

Wanneer je een dure bestelling plaatst op CHANTI.dk, worden er automatisch één of meerdere exclusieve sieradendoosjes meegeleverd. De doos weerspiegelt de waardevolle sieraden en helpt tegelijkertijd om de sieraden veilig te houden tijdens verzending. Wij hebben een exclusieve selectie dozen, wat betekent dat u een doos krijgt die bij uw sieraden past. Of het nu gaat om een ring, een paar oorbellen, een ketting of iets heel anders, wij zorgen ervoor dat het doosje bij de sieraden past. 

Vooral tijdens de kerstperiode, of bij andere gelegenheden om cadeaus te geven, pakken we een gratis cadeautas in die onder de boom of op de verjaardagstafel kan versieren. 

doubledouble

De dozen zijn ook perfect voor het opbergen van je sieraden als je ze eenmaal thuis hebt. Wil je echter al je sieraden op één plek verzamelen, dan kun je dit ook bereiken met een van onze sieradendoosjes. Sieradendoosjes of sieradendoosjes zijn de optimale manier om je sieraden op te bergen, en als je meer wilt weten, kun je hier onze blogpost over sieradenopslag lezen 

Check onze laatste berichten!