Moederdag Cadeaugids

Moederdag Cadeaugids

Moederdag

Moederdag is een van de belangrijkste dagen van het jaar! Het is een volledige dag gewijd aan het brengen van hulde aan haar geliefde moeder en alle andere geweldige moeders. Er worden op Moederdag meer telefoontjes gepleegd dan op welke andere dag van het jaar dan ook, en zo hoort het ook! Een moeder geeft alles, zonder er iets voor terug te vragen. Het is daarom belangrijkom op deze dag iets terug te doen.

In Denemarken is Moederdag al jaren een erkend jubileum. De Amerikaanse schrijfster Julia Ward Howe was de eerste die het idee bracht om een speciale dag aan moeders te wijden. Haar idee was dat het niet alleen een dag moest zijn waarop alle moeders verwend werden met liefde en cadeaus, maar ook een dag die in het teken stond van vrede.

vergulde sieraden

Niet om de schoonheid van bloemen te verminderen, maar bij het winkelen voor Moederdag gaan sieraden ongetwijfeld langer mee. Er is een duurzaamheid, sentimentaliteit enerfgoedkwaliteit aan sieraden die het een voor de hand liggende keuze maken voor een moederdagcadeau. Om nog maar te zwijgen van de eindeloze mogelijkheden van sieraden die persoonlijk aanvoelen met zowel geboortesteen- als graveeropties. Dit zijn immers sieraden die hoogstwaarschijnlijk in de erfgenaamketen van de kinderen zullen komen - nog een reden om sieraden te geven voor Moederdag. Moederdag is een bijzondere verjaardag. Het is een kans om hulde te brengen aan een van de belangrijkste mensen in ons leven en te laten zien hoeveel ze voor ons betekenen. CHANTI helpt je om van de tweede zondag in mei een bijzonder warme en betekenisvolle dag voor je moeder te maken. Haar liefde is immers onmisbaar.

double

 double

Een sieraad moet de persoon weerspiegelen die het draagt, en het is daarom gepast om rekening te houden met de stijl van je moeder en waar ze meestal van houdt. Houdt ze van goud of zilver? De fijne delicate sieraden met schattige parels en stenen, of de meer rustieke sieraden? Wat haar smaak ook is, we hebben iets dat daarbij past.

Een symbool van eindeloze liefde

Als verrassing op Internationale Moederdag zal een ring een passend cadeau zijn omdat het een eindeloze verbinding tussen twee harten symboliseert. Er zijn veel cadeau-opties als je een ring moet geven: van klassiek goud, of witgoud met een diamant, tot kleurrijke sieraden met gekleurde edelstenen. Hoe dan ook, een prachtig sieraad zal perfect zijn als een betekenisvol en gedenkwaardig moederdagcadeau!

hart hanger

Leuke hangers en medaillons

Hangers, medaillons en kettingen zijn een hit bij alle moeders. Sieraden kunnen van grote waarde en betekenis zijn, vooral als het een geschenk is. Een voorbeeld van zo'n sieraad zou een mooie ketting met een mooie hanger kunnen zijn, die een symbolische betekenis kan hebben voor jou en je moeder. Er zijn prachtige hangers in allerlei vormen en materialen, en bij CHANTI kun je bijvoorbeeld binnenhangers in de vorm van een vogel, een bloem, een naam, als medaillon of meer neutrale hangers in minimalistische vormen.

Een goed cadeau kan ook zijn als een sieraad erin slaagt haar persoonlijkheid uit te drukken. Harthangers of hangers met een engel stralen liefde uit, en passen daarom perfect in een goed Moederdagcadeau.

saffier ring

Een gepersonaliseerd cadeau

Hoe vind ik een moederdagcadeau dat speciaal is? Zoek een sieraad dat liefde en persoonlijkheid uitstraalt, of zoek een sieraad dat gekoppeld kan worden aan een ervaringof een speciale herinnering tussen jullie.  
Een medaillon of een ketting met naam of tekst zijn perfecte sieraden die gemakkelijk gepersonaliseerd kunnen worden en zo een symbool van liefde zijn.

hart hanger

Bij CHANTI bieden we ook een grote selectie van verschillende sieraden met gravering. Alles van naamkettingen tot schattige gegraveerde studs. In zekere zin kies je bij het kiezen van een sieraad voor iemand anders al iets dat persoonlijk is. Je kiest een item op basis van specifieke kleuren, materialen of sieradensoorten die bij jou of de ontvanger passen. U kunt deze personalisatie echter uitbreiden met inscripties, gravures, namen, letters, initialen, speciale emblemen of logo's. Het juiste sieraad kan een diep gepersonaliseerd item zijn dat is aangepast om het uniek te maken voorje moeder. Of het nu gaat om de toevoeging van een eenvoudige initiaal of een meer gedetailleerde geheime boodschap, het kopen en maken van gepersonaliseerde sieraden is een kunst. Sieraden met gravure zijn het perfecte gepersonaliseerde cadeau voor Moederdag, omdat ze extra betekenis hebben. Je kunt ook kiezen voor een knikhart of twee identieke sieraden kopen, elk met hun eigen gravure, zodat jij en je moeder hetzelfde belangrijke sieraad kunnen dragen.

Een moeder verdient een sieraad dat haar eraan herinnert hoe speciaal ze voor je is. We hopen datje genoten hebt van het lezen van onze Moederdag cadeaugids en we hopen dat je het perfecte cadeau voor je moeder vindt.

Check onze laatste berichten!