Sieraden voor de lente

Sieraden voor de lente

Voor veel mensen wordt de lente gekenmerkt door het gevoel dat er iets nieuws begint. Een nieuw begin met warmere kleuren en vrolijke dagen. Wat is een betere optie dan je sieradencollectie uit te breiden met kleurrijke sieraden in het teken van de lente? Het is misschien moeilijk om te zien welke trends het voorjaar van 2022 zullen bepalen, maar wanhoop niet. CHANTI heeft nieuwe en frisse voorjaarssieraden in de mooiste kleuren en motieven. U kunt hier ons grote aanbod voorjaarssieraden  in alle soorten en maten bekijken. 

 gevlochten ring

Sieraden met kleurrijke stenen 

De lente verschilt op verschillende manieren van de andere drie seizoenen, dus dat moet je lentesieraad natuurlijk ook doen. Een populaire en terugkerende trend in het uiterlijk van de lente zijn de kleurrijke sieraden. Kleurrijke sieraden zijn perfect voor het uiterlijk van de lente, omdat ze passen bij de prachtige kleuren van de natuur, die zich in deze tijd van het jaar beginnen te vertonen. Sieraden met gekleurde stenen en parels zijn al meerdere seizoenen een trend. Veel mensen kiezen ervoor om gewaagde kleurencombinaties samen te stellen en sommigen maken zelfs hun eigen sieraden. Het is echter helemaal niet nodig om zijn sieraden zelf te maken. CHANTI heeft een groot assortiment sieraden in alle tinten en kleurencombinaties. Populaire sieraden vind je bij ons, en zelfs in goede kwaliteit, zodat je zeker weet dat ze lang meegaan. Hier zijn twee voorbeelden van mooie, veelkleurige sieraden. De eerste is een veelkleurige armband in verguld zilver, die je hier kunt vinden  . De tweede is een kleurrijke oorbel van het merk ID Fine. De oorbel heeft verschillende gekleurde stenen, waardoor hij perfect past bij de lente en makkelijk te stylen is met andere sieraden. Bekijk hier  de oorbel. 

doubledouble

Sieraden met bloemen 

Ken je een jarig kind in de lentemaanden, of wil je gewoon jezelf of iemand in je omgeving eens in de watten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De lente is de maand van de bloei. Hoewel het madeliefje niet in het voorjaar bloeit, is het een populaire bloem om het hele jaar door als sieraad te dragen, vooral in de lente- en zomerperiodes. Officieus noemen we het madeliefje de Deense nationale bloem, en het heeft een heel speciale betekenis voor veel mensen, waaronder onze koningin. Bij CHANTI bieden we madeliefjessieraden aan in mooie en felbegeerde pastelkleuren, zoals paars, roze en blauw. De pastelkleuren op de madeliefjes kunnen elke outfit opfleuren. Bekijk hier  bijvoorbeeld onze roze madeliefjes , en stel een hele set madeliefjes samen zodat jij klaar bent om de lente tegemoet te gaan! Ben je niet zo'n fan van pastelkleuren, dan hebben we de sieraden natuurlijk ook in de bekende, simpele en schattige kleuren. De mogelijkheden bij CHANTI zijn eindeloos en je shopt hier  onze sieraden voor ieder wat wils. 

madeliefje sieraden

Feesten in de lente 

In maart, april en mei zijn er elk jaar veel verschillende vieringen. Alles, van doopfeesten en bevestigingen tot het vieren van de liefde op bruiloften. Voor alle bovenstaande speciale gelegenheden moet u als gast het perfecte cadeau vinden, en dat is niet altijd gemakkelijk - onze selectie is echter ongelooflijk gevarieerd, dus het zou voor ons geen probleem moeten zijn. We hebben doopgeschenken in alles van spaarpotten en doopkruizen tot fotolijsten . Al onze doopgeschenken hebben gemeen dat het kind het mee kan nemen als een eeuwige herinnering - bekijk hier onze vele verschillende doopgeschenken  . Als je voor bevestiging gaat, hebben we de perfecte cadeau-aanbiedingen voor deze dag. Een bijzonder populair sieraad voor bevestigingen is het dagkruis. Onze dagkruisen zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Een geschenk dat door de jongere zal worden gered en dat in veel gevallen ijverig zal worden gebruikt. Je kunt ons dagkruis voor de gelukkige bevestiging hier zien  . Voor het verliefde bruidspaar hebben we een grote keuze aan sieraden. Bijvoorbeeld manchetknopen voor de bruidegom en een paar fijne diamanten oorbellen voor de bruid. Verken ons sieradenuniversum en vind jouw cadeaus haar . 

Check onze laatste berichten!