Trends met verlovingsringen

Trends met verlovingsringen

Voordat je aan de slag gaat met het plannen van je bruiloft en het kiezen van precies de juiste trouwjurk, moet je de juiste verlovingsring vinden. Sinds de jaren 1300 is er een traditie in de Scandinavische landen van het uitwisselen van ringen aan het einde van het huwelijk als een symbool van eeuwige liefde. Het vinden van de verlovingsring om precies dat te symboliseren is geen gemakkelijke taak. Er zijn talloze ontwerpen om uit te kiezen. Moet de ring in zilver eller goud, met of zonder edelstenen en diamanten, enzovoort. 

Morganite ring

In de afgelopen tijd is het nog nooit zo populair geweest als nu om af te zien van de klassieke verlovingsringen ten gunste van meer onconventioneel en modern. Het idee van iets persoonlijks en unieks lijkt voor velen misschien verleidelijk, en daarom is het populair geworden om een ring te kiezen die een beetje opvalt, maar tegelijkertijd de klassieke expressie behoudt.  

Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen. We hebben daarom 6 trends op een rijtje gezet die populaire opties zijn bij het kiezen van je verlovingsringen, om het voor jou behapbaarder te maken. 

 diamanten ring

De grootste trends in verlovingsringen op dit moment 

Smalle ringen – Hoewel grote en weelderige sieraden populair zijn, zijn smalle ringen met zachte vormen en de diamant in het centrum een populaire keuze. Een smalle en eenvoudige verlovingsring is een tijdloze en klassieke keuze die alle vrouwen en mannen kunnen dragenSmalle ringen zullen altijd een populaire keuze zijn onder verlovingsringen. 

 doubledouble

Brede ringen - Het is heel erg de breedte van de ring die het karakter en de stijl van de verlovingsring bepaalt. De brede ringen zijn daarom voor de aanstaande bruid of bruidegom, die dol is op een meer rauwe en dikke uitdrukking.  

Het is vaak de bruidegom – met grote handen en lange vingers – die kiest voor een bredere ring. Omgekeerd is het de brrude – met kleinere handen en kortere vingers – die kiest voor een smallere ring. Het is echter helemaal aan jou wat je het leukst vindt, en het is niet voor niets dat de bredere ringen populair zijn geworden.  
 

doubledouble

Set – Voor velen lijkt het een grote mond vol om de juiste verlovingsringen te moeten kiezen die zowel voldoen aan de wensen van het paar, maar ook bij elkaar passen. Daarom is het ook erg populair geworden om je verlovingsringen in een set te kopen, zodat ze bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Als je de verlovingsringen in een set koopt, worden ze ook symbolisch voor het paar dat bij elkaar past - precies zoals de ringen dat doen.  

 doubledouble

Mix van metalen – Kunt u niet beslissen of u liever kiest voor goud, zilver, rood goud of iets heel anders? Dan kun je altijd kiezen voor een verlovingsring die de verschillende metalen en kleuren mengt.  

Waar het ooit een absolute no-go was om bijvoorbeeld gouden en zilveren sieraden tegelijk te dragen, is het tegenwoordig erg modern. Deze ringen zijn dan ook een voor de hand liggende modernere en onconventionele keuze.

double  double

Texturen - Verlovingsringen met verschillende texturen op het oppervlak hebben een nieuwere look die een contrast biedt met de anders meer klassieke verlovingsringen. Dit zijn relatief eenvoudige ringen die nog steeds veel aandacht trekken, vanwege het ongewone oppervlak. Omdat getextureerde verlovingsringen relatief eenvoudig zijn, zijn ze ook een klassieke en populaire keuze die door iedereen kan worden gedragen.  

doubledouble

Gekleurde stenen – Dit kunnen bijvoorbeeld gekleurde diamanten of gekleurde edelstenen zijn, zoals een smaragd of saffier.  Deze maken het mogelijk om een grote steen voor de ring te kiezen, zonder het budget te breken. Je kunt ook kiezen voor een zwarte elegante steen, als je niet van de typische bling houdt.   

Iets anders dat de laatste jaren populair is, is de roze eter morganiet. Het is populair en gewild geworden, omdat de kleur vaak wordt geassocieerd met liefde en zeldzaamheid. De kleurrijkere verlovingsringen zijn een verademing en zijn niet zoals alle andere ringen. 

 double  double

Chanti verlovingsringen 

Bij CHANTI kunt u verlovingsringen kopen in zilver, goud, witgoud, titanium en nog veel meer, die tegen redelijke prijzen kunnen worden gekocht zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wij hebben een grote selectie mooie verlovingsringen in vele varianten en prijsklassen, waardoor u gegarandeerd een ring of twee vindt die bij uw smaak past en die past bij uw budget.  

Bij het kopen van verlovingsringen aarzelen veel mensen om ze online te kopen. Het zijn heel bijzondere sieraden die je de rest van je leven gedragen zullen worden, daarom is het belangrijk dat zowel het ontwerp als de maat precies goed zijn. Het voordeel van het online kopen van verlovingsringen is dat er veel geld te besparen is, vergeleken met wanneer ze in winkels worden gekocht.  

diamanten ring

Bij CHANTI leveren we al vele jaren verlovingsringen voor koppels met groot succes. Bij ons is het mogelijk om een monsterdoos met stalen ringen van verschillende afmetingen te ontvangen. Daarnaast een sample set van precies de verlovingsringen die gewenst zijn. Op deze manier kunt u zowel het ontwerp van de specifieke ringen zien, als de drogers uitproberen voordat u de laatste ringen bestelt.  

Zo bent u er zeker van dat u de juiste maat en het perfecte ontwerp krijgt om de grote dag te bestendigen.  

Check onze laatste berichten!