Valentijnsdag cadeau ideeën

Valentijnsdag cadeau ideeën

Valentijnsdag

Valentijnsdag, ook wel de Dag van de Liefde genoemd, valt elk jaar op 14 februari. Valentijnsdag is een dag waarop je je liefde uitdrukt aan de geliefde - bij voorkeur met groeten en geschenken.  De dag van de liefde wordt al eeuwenlang gevierd, maar de tradities die we vandaag kennen, zijn pas echt ontstaan in de jaren 1800. De Valentijnskaart brak in 1840 door in Engeland, nadat een posthervorming leidde tot aanzienlijk lagere verzendkosten. De heiligeweide en zijn tradities werden echter voor het eerst geïntroduceerd door de media in Denemarken in 1931, en pas in de late jaren 1990 begon de dag echt te worden gevierd. Sindsdien is het een traditie dat je op 14 februari de liefde viert met je geliefde of gewoon een geliefde. Valentijnsdag is nu een erkende feestdag met een focus op liefde en romantiek, waar families, vrienden en geliefden elkaar vieren met geschenken en verwennerij. Het traditionele, en bijna stereotiepe geschenk voor koppels, is bloemen en chocolade. Het  geven van een sieraad voor Valentijnsdag zal echter een veel persoonlijker en romantischer gebaar zijn. 

doubledouble

Valentijnsdag cadeau-ideeën voor haar

Valentijnsdag is nu een dag waarop velen trouwen, maar de dag is ook perfect voor verloving, omdat het precies in het teken van liefde is. Als je in gedachten hebt om je vriendin ten huwelijk te vragen, kan deze Valentijnsdag extra romantisch en speciaal voor je zijn met een verloving. Bij Chanti hebben we een grote selectie verlovingsringen voor dames en heren, zodat u het perfecte "cadeau" kunt vinden.  Vind hier onze verlovingsringen.

roze saffier ring

Valentijnsdag kan zenuwslopend zijn als je het moeilijk vindt om het juiste cadeau te vinden. Als je denkt dat het tijd is om een speciale Valentijnsdagsieraden ave aan je vriendin te geven, kun je veilig onze gids volgen. Het geven van een speciaal sieraad kan spannend zijn, maar het kan ook een landmijn van mogelijke fouten zijn. Als je bijvoorbeeld niet klaar bent om je te verloven, kan het problematisch zijn om je keervol te presenteren met een ringdoos op de meest romantische vakantie van het jaar.
Als je je toegewijd voelt aan je relatie, maar nog niet helemaal klaar bent om je te verloven, overweeg dan een sieraad dat precies dat zegt, zoals een beloftering. Andere manieren om ze je recht te laten zien, kunnen een armband zijn met bedels die je van plan bent jaar na jaar te vergroten. Vind hier onze charmes.

hartvormige diamanten hanger

Kettingen

Kettingen zijn een uitstekende keuze voor elk Valentijnscadeau. Je kunt er helemaal voor gaan met een klassieke keten van gecultiveerde parels. Er zijn veel verschillende stijlen en lengtes beschikbaar, en als de ontvanger van het cadeau nog geen kralen in zijn sieradendoos heeft, is het de hoogste tijd.  Parels zijn ook een mooi erfstuk dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Kettingen zijn ook een geweldig cadeau voor iemand met wie je al zo lang niet meer bent geweest - het voelt minder "officieel" dan een ring. Prachtige kettingen zijn gelukkig verkrijgbaar in een breed scala aan prijzen en stijlen, dus het zal gemakkelijk zijn om iets te vinden waar ze dol op zullen zijn. Je kunt hangers voor je ketting vinden met woorden als "Liefde" of "Geloof", of iets dat speciaal is voor jou als koppel. Initialen, namen of data zijn natuurlijk persoonlijk, en helpen daarom om de sieraden belangrijker te maken. Voor een extra memorabel, maar ook een iets duurder Valentijnsdag cadeau, kun je een diamanten solitaire ketting overwegen. Ze zijn verkrijgbaar in een eindeloze verscheidenheid aan karaatschalen en -stijlen. Iedereen zou dol zijn op dit sieraad en het zal bij elke outfit kunnen worden gedragen.

doubledouble

Harten, Harten, Harten

Is je vriend een hopeloze romanticus? Dan zullen sieraden met een hartthema zeker goed ontvangen worden. Een hartenketting, armband of oorbel zorgt ervoor dat jouw boodschap van liefde onmiskenbaar is. Of de smaak van uw geliefde nu modern design is of iets traditioneler, er is een hartmotief dat bij uw specifieke situatie past. Denk aan hartvormige oorbellen met zwarte en witte diamanten, een delicate armband met hartthema of een ketting met een hartvormige bedel - de mogelijkhedenzijn echt eindeloos. Vind hier al onze hart sieraden.

roze saffier ring

De eenvoudige geschenken

Wil je graag romantisch zijn voor Valentijnsdag, maar niet over-the-top? dan hebben we nog wat sieraden cadeaus die rumantic zijn, maar zich inhouden met de hartjes.

Natuurlijk ben je een romanticus, maar om de een of andere reden zijn harten gewoon niet hun ding. Of misschien koop je een Valentijnscadeau voor een man! Wat uw dilemma ook is, hieronder vindt u een oplossing - een romantischijdel geschenk dat perfect is voor degene die u dierbaar is.

doubledouble

Valentijnscadeaus voor hem

Als je partner een man is en je hem liefde wilt tonen op Valentijnsdag, hoef je niet bang te zijn. Er zijn tal van romantische geschenken voor elk type man - van het traditionele zakelijke type tot de man die zeven dagen per week een spijkerbroek draagt. Als hij van goed design houdt, kun je een polshorloge overwegen. Het is een klassieker die nooit uit de mode raakt; hij kan het elke dag dragen en aan je denken als hij ernaar kijkt. Als hij devoorkeur geeft aan een meer traditionele stijl, is er geen beter geschenk dan manchetknopen. Ze zijn er in een breed scala aan stijlen, waaronder monogram, wat het geschenk nog specialer maakt. I.D. armbanden en dogtag kettingen zijn een sieraad dat je kunt personaliseren met zijn navn of je namen samen - wat is er romantischer?

hart hanger

Edelstenen

Hartjes kunnen iets te veel worden voor de eenvoudige vrouw, en je kunt daarom in plaats daarvan een sieraad met een of meer glimmende edelstenen overwegen. Of het nu diamanten, zirkonia ofiets volledig derde is, je kunt gemakkelijk iets betaalbaars vinden om aan haar te geven. Overweeg een eenvoudige ketting met een of meer kleine edelsteendruppels - een klassiek geschenk dat bij bijna elke outfit kan worden gedragen.

Als je getrouwd bent en je voegt al een paar jaar aan haar sieraden toe, overweeg dan een diamanten ring in een stijl die verschilt van haar trouwsieraden - iets dat een beetje variatie aan haar stijl toevoegt. Het maakt niet uit welk type diamanten sieraden je kiest, het is zeker een geschenk dat zal worden herinnerd als een van de meest romantische geschenken die ze ooit heeft gekregen.

hart naam sieraden

 

Check onze laatste berichten!