Sieraden met gravure

Sieraden met gravure

Gepersonaliseerde sieraden 

Wil je unieke sieraden die jouw stijl kunnen personaliseren? Dan zijn onze sieraden met gravure de perfecte keuze voor u. Sieraden dienen als briljante accessoires voor elke outfit. Sieraden met gravure kunnen knap gemaakt worden en zo een heel bijzondere betekenis krijgen. Graveren is misschien wel de oudste methode om sieraden te personaliseren, en als het goed wordt gedaan, kan het een kunstvorm op zich zijn. Met gepersonaliseerde sieraden die op dit moment zo populair zijn, hebben veel trendsettende sieradenmerken nu een verscheidenheid aan moderne ringen, hangers en armbanden die kunnen worden gegraveerd met initialen, namen of korte berichten.  

Bij het kiezen van een sieraad voor jezelf of iemand anders, kies je in zekere zin al iets dat persoonlijk is. Je kiest een item op basis van specifieke kleuren, materialen of sieradensoorten die bij jou of de ontvanger passen. U kunt deze personalisatie echter uitbreiden met inscripties, gravures, namen, letters, initialen, speciale emblemen of logo's. Het juiste sieraad kan een zeer persoonlijk item zijn, of gewoon een prachtig sieraad dat speciaal voor u of de ontvanger is aangepast. Of het nu gaat om de toevoeging van een eenvoudige initiaal of een meer gedetailleerde geheime boodschap, het kopen en maken van gepersonaliseerde sieraden is een kunst. Je kunt persoonlijke sieraden gebruiken om jezelf uit te drukken door een andere persoon te laten zien dat je om hem of haar geeft. Door onze grote prijsklasse moet het niet moeilijk zijn om bij ons persoonlijke sieraden te vinden. Bij CHANTI hebben we een brede selectie van verschillende soorten persoonlijke sieraden. Alles van naamkettingen tot gegraveerde sleutelhangers. Een persoonlijk sieraad is het perfecte cadeau voor iemand om wie je geeft, of het nu met een sterrenbeeld, een jubileum of naamgravure is, dan geeft het de sieraden een heel bijzondere sentimentele waarde. 

 doubledouble

Naam kettingen 

Naamsieraden zijn al lang een manier om iemands persoonlijke stijl uit te drukken. Tegenwoordig zijn er honderden keuzes, of je nu van iets conservatiefs houdt of meer edgy. Enkele van de meest gepersonaliseerde sieraden zijn die met naamgravure. Of het nu voor jezelf is of een cadeau voor iemand om wie je geeft, naamkettingen kunnen een heel speciale betekenis hebben en zijn een sieraad dat jij of de ontvanger je hele leven kunt dragen. Onze sieraden met naamgravure vindt u zowel in zilver, verguld zilver, goud als witgoud, dus er is voor ieder wat wils. Vind hier onze naam kettingen. 

Naam kettingen cursief 

In het Victoriaanse tijdperk droegen sommige Europeanen naamgenoten en rond dezelfde tijd binnen de Joodse traditie droegen velen hangers met de tekst "mizpah" om aan te geven dat ze gescheiden waren van een geliefde. Maar voor veel mensen komen de naamkettingen van Sarah Jessica Parker's Sex and the City-personage, Carrie Bradshaw, die beroemd een naamplaatje droeg in de show nadat haar stylist veel kinderen in New York had meegemaakt die deze sieraden droegen. Tegenwoordig verwijzen veel mensen naar naamkaartjes als "Carrie-kettingen" en beschouwen ze de show als een startpunt voor de stijl om populair te worden, ook al dateert deze eigenlijk veel, veel verder terug. Onze gepersonaliseerde klassieke cursieve naamketting zorgt ervoor dat elke naam of betekenisvol woord er absoluut verbluffend uitziet dankzij een prachtig, vloeiend lettertype met perfecte bloemen die de letters accentueren.  De ideale stijl voor iedereen die houdt van mooie, verfijnde kleding en sieraden. Elke stijlvolle vrouw zou een aangepaste naamketting in hun sieradendoos moeten hebben. 

De klassieke cursieve naamkettingen zijn altijd een veilige keuze die een persoonlijk tintje aan je sieraden kunnen geven. Wil je iets nog uniekers, dan zijn ze ook verkrijgbaar met hangers, zoals een kleine hartgesneden hanger in zirkoon. Spel je naam in een scherpe stijl of gebeeldhouwd in een zwevend scriptlettertype. Al onze naamkettingen hebben een gepolijst oppervlak, waardoor ze prachtig schitteren in het licht. U zult genieten van de fantasierijke look van deze gepersonaliseerde naam ketting. Het klassiek gevilde ontwerp raakt nooit uit de mode. 

 naamketting met stenen

Dog Tags 

De vierkante kettingen die dogtags worden genoemd, zijn heel bijzonder. Ze werden oorspronkelijk gebruikt in het leger als identificatielabel, maar zijn sindsdien een tijdloos statement piece geworden. Dit soort ketting is voor u die een eenvoudig sieraad wilt dat gemakkelijk kan worden gepersonaliseerd met gravure. Of het nu je eigen naam is, de naam/namen van iemand om wie je geeft, een speciale dato of iets heel anders, je kunt het in een dogtag laten graveren. Vind hier onze dogtags 

double double

Hart kettingen 

Het hart is het universele symbool van liefde en hartkettingen zijn daarom het perfecte persoonlijke sieraad dat je kunt geven aan iemand van wie je houdt. Bij CHANTI vind je een grote selectie van verschillende hartkettingen met gravure. Bijvoorbeeld het klassieke knikhart dat jij en iemand om wie je geeft kunnen delen. 

Naam oorbellen, armbanden en anklets 

Naast naamkettingen hebben we ook een gemengde selectie oorbellen, armbanden en anklets met gravure.  Deze naamsieraden zijn er in allerlei vormen, zodat je een sieraad kunt ontwerpen dat helemaal uniek is. Naam sieraden zijn perfect tot verjaardagscadeaus, bevestigingsgeschenken en nog veel meer, en je kunt ze vinden in verschillende metalen en met parels of edelstenen. 

Romantische sieraden 

Verlovingsringen, trouwringen en andere 'sieradenparen' zijn topverkopers als het gaat om persoonlijke sieraden. Koppels willen vaak betekenisvolle berichten, zoals elkaars namen of initialen, een gevoel van liefde, de trouwdatum of de datum waarop ze elkaar hebben ontmoet. Populaire sieraden in deze categorie omvatten het volgende: 'Belofteringen', trouwsieraden, jubileumsieraden, naambevestiging en harthangers met de namen van het paar gegraveerd. 

 doubledouble

Sieraden voor het gezin 

Sieraden voor moeder is een populair type persoonlijke familie-sieraden. Opties zijn onder meer: edelstenen ringen met kindernamen, stapelbare ringen, moeder- en kindhangers met de naam van de moeder op de achterkant gegraveerd, moederhangers, medailles of bedels 

Zustersieraden komen ook vaak voor. Zusters kunnen dezelfde ringen dragen met inscripties zoals "Always Sisters", "Sisters Forever" of andere betekenisvolle zinnen. Deelbare kettingen, waarbij elke zus een half hart, cirkel of andere hangervorm aan haar eigen ketting draagt, zijn ook populair. 

Andere familiejuwelen omvatten graveerbare hangers voor stambomen, armbanden voor familiefoto's, familiefoto-sieraden en familiegeboortesteenringen, kettingen en armbanden. 

Vriendschapsjuwelen bestaan, net als zustersieraden, vaak uit twee vergelijkbare sieraden of helften van een hanger of bedels. Speciale bijnamen, berichten of zinnen, zoals 'vrienden' of 'Vrienden voor altijd', kunnen worden gegraveerd in sieraden voor gezelschap. Gelaagde vriendschapsketens en op maat gemaakte vriendschapsarmbanden zijn andere manieren om te pronken met je hechte vriendschap. 

 naamketting met oneindig

Sieraden met gravure voor kinderen 

Gegraveerde sieraden zijn ook perfect voor kinderen. Onze gegraveerde kindersieraden zijn extra uniek, omdat ze in allerlei vormen verkrijgbaar zijn. Er zijn sieraden voor de voetbaljongen, voor degenen die van dieren en de natuur houden, en nog veel meer.  

Heren sieraden met gravure 

Ook herensieraden zijn verkrijgbaar met gravure.  Of het nu gaat om armbanden, kettingen of manchetknopen, u kunt er uw eigen persoonlijke touch aan geven met gravure. Vooral tags en ID-platen zijn populaire herensieraden die enkel en stijlvol zijn, maar die ook gepersonaliseerd kunnen worden. Als u al een sieraad bezit dat u wilt laten graveren, kunt u naar uw plaatselijke juwelier gaan en gratis een speciale datum, naam of andere gegraveerd laten. 

Sleutelhangers met naam 

Als je niet van sieraden houdt, bieden we ook een selectie sleutelhangers met naamgravure in de vorm van hartjes, cirkels of een schattig klavertje vier dat perfect past bij de sleutelbundel die je altijd bij je hebt. Vind hier vores sleutelhangers met gravure  

Check onze laatste berichten!